Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Țiriac jr., se ține departe de un viciu periculos. Îi dă doar 15 minute pe zi: „Am cronometru! Nu vreau mai mult”

Sorana Cîrstea, marea speranță a României la Roland Garros, în lipsa Simonei Halep, are un viciu pe care și-l satisface doar 15 minute pe zi. Iubita lui Ion Țiriac jr. folosește un cronometrul, deoarece vrea să stea departe cât mai mult timp de un viciu periculos. Sorana Cîrstea stă doar 15 minute pe zi pe

Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Țiriac jr., se ține departe de un viciu periculos. Îi dă doar 15 minute pe zi: „Am cronometru! Nu vreau mai mult”

Sorana Cîrstea, marea speranță a României la Roland Garros, în lipsa Simonei Halep, are un viciu pe care și-l satisface doar 15 minute pe zi.

Iubita lui Ion Țiriac jr. folosește un cronometrul, deoarece vrea să stea departe cât mai mult timp de un viciu periculos.

Sorana Cîrstea stă doar 15 minute pe zi pe rețelele de socializare

Cea mai sexy jucătoare română de tenis a momentului, Sorana Cîrstea, a recunoscut că stă doar 15 minute zilnic pe rețele de socializare. Iubita lui Ion Țiriac jr. folosește, în acest sens, un cronometru, pentru a se opri la timp.

„Online, nu știu… Lucrurile se schimbă. Din această cauză eu încerc să stau puțin în spațiul online. Nu sunt foarte vizibilă pe rețelele sociale. Am un cronometru și stau doar 15 minute pe zi. Nu vreau să stau mai mult, intru, postez și atât.Încerc să stau cât mai departe pentru că, până la urmă, nu are nicio treabă cu realitatea ce se întâmplă acolo. Realitatea nu trebuie văzută prin telefon, ci trebuie trăită”, a spus Sorana Cîrstea, la podcastul „Vreau să știu”.

Cîrstea va juca în priomul tur la Roland Garros cu Anna Blinkova

Cîrstea este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Roland Garros, al doilea turneu de Mare Șlem al anului, care începe duminică. Jucătoarea aflată pe locul 30 mondial a fost desemnată a 28-a favorită a competiției.

Tragerea la sorți nu a fost favorabilă pentru marea speranță a României pe zgura pariziană, în lipsa Simonei Halep. Ea o va va întâlni în primul tur pe jucătoarea rusă Anna Blinkova, aflată pe locul 45 mondial.

Cele două au mai jucat o singură dată. Se întâmpla în urmă cu patru ani,

 » Citește toată știrea aici…