O vedetă a lui Dinamo a anunțat transferul înaintea meciului capital: „Sper să plec de aici cu un trofeu”. Unde va juca

Final Four-ul de la Hamburg este ultima mare provocare a lui Lazar Kukic în tricoul lui Dinamo, în condițiile în care sârbul va juca din sezonul viitor în Ungaria, la gruparea Pick Szeged. Handbalistul campioanei României speră să încheie aventura din țara noastră cu un trofeu atât de important cum este European League. Lazar Kukic

O vedetă a lui Dinamo a anunțat transferul înaintea meciului capital: „Sper să plec de aici cu un trofeu”. Unde va juca

Final Four-ul de la Hamburg este ultima mare provocare a lui Lazar Kukic în tricoul lui Dinamo, în condițiile în care sârbul va juca din sezonul viitor în Ungaria, la gruparea Pick Szeged.

Handbalistul campioanei României speră să încheie aventura din țara noastră cu un trofeu atât de important cum este European League.

Lazar Kukic, gata să câștige European League și cu Dinamo: „Ar fi cel mai special trofeu!”

După ce a cucerit European League cu Benfica, Lazar Kukic speră să repete isprava și cu o echipă din România, în condițiile în care Dinamo a reușit deja eventul pe plan intern.

În semifinalele de sâmbătă, Dinamo va da peste Flensburg, în timp ce Fuchse Berlin o va întâlni pe Rhein-Neckar Lowen.

La finalul acestui sezon, Lazar Kukic se va despărți de Dinamo, după ce s-a înțeles de mai mult timp cu Pick Szeged, rivala celor de la Veszprem în handbalul din Ungaria.„Am fost foarte fericit la Dinamo, în special în acest sezon. Am jucat un handbal foarte bun cu jucători de foarte bună calitate. Este important să am un antrenor precum Xavi Pascual, am învățat foarte multe de la el.

Sper să termin această etapă din carieră cu un trofeu important. Am câștigat toate trofeele în România și nu am pierdut niciun meci. Dar trofeul cel mai special ar fi European League”, a spus Lazar Kukic.

În urmă cu aproape doi ani, ProSport a scris în exclusivitate că Lazar Kukic a bătut palma cu Dinamo, într-un moment în care roș-albii își construiau echipa pentru Liga Campionilor.

Xavi Pascual poate fi marele avantaj al lui Dinamo în Final Four-ul European League: „A câștigat multe trofee cu Barcelona!”

Lazar Kukic are numai cuvinte de laudă pentru Xavi Pascual,

 » Citește toată știrea aici…