United Galați, încă un titlul cucerit în futsalul românesc, după minimul de jocuri cu CFR Timișoara!

United Galați a triumfat la scorul de 2-0 în al treilea meci al finalei Ligii 1 de futsal, pe terenul lui CFR Timișoara și a cucerit un nou trofeu de campioană. S-a jucat pe sistemul prima echipă ce ajunge la trei victorii, iar în precedentele partide de la Galați gazdele au triumfat cu 5-2 și

United Galați, încă un titlul cucerit în futsalul românesc, după minimul de jocuri cu CFR Timișoara!

United Galați a triumfat la scorul de 2-0 în al treilea meci al finalei Ligii 1 de futsal, pe terenul lui CFR Timișoara și a cucerit un nou trofeu de campioană. S-a jucat pe sistemul prima echipă ce ajunge la trei victorii, iar în precedentele partide de la Galați gazdele au triumfat cu 5-2 și, respectiv, 5-3.

Scorul s-a deschis din penalty

United a început meciul în aceeași formulă ca la Galați, cu Petrișor Toniță, Alan Felipe, Daniel Araujo, Deiby Pamplona și Matei Boșneagă, în timp ce Timișoara a abordat partida cu formula de start formată din Theodor Lungu, Valentin Ilaș, Mihnea Toader, Gabriel Almeida de Souza și Gustavo Almeida da Silva. După o bară a lui Gustavo pentru gazde, au avut și moldovenii ocaziile lor. În minutul 14, Lungu l-a faultat pe Crăciun în semicerc și s-a dictat lovitură de la 6 metri, de unde Daniel Araujo nu a iertat. Astfel, s-a intrat cu 0-1 la pauză.

În repriza a doua, United a majorat diferența din minutul 26. Andrei Crăciun a prins un șut de la distanță, care s-a dus în poartă, unde nici Lungu nu a intervenit, ci a rămas spectator. La acest scor, CFR a jucat cu portar-înaintaș, ca de obicei, Ilaș, dar fără succes. Pe final s-au văzut nervii, iar în minutul 37, după ce a protestat vehement pentru locul repunerii mingii în joc după un fault, Andrei Nemițanu a primit cartonașul roșu. În cele două minute jucate fără ele, Timișoara nu a a primit gol, dar nici United nu a forțat, deoarece simțea victoria aproape.
Florin Ignat a vorbit despre un sezon greu la Galați

Antrenorul-jucător al Galațiul a avut cuvinte de laudă și pentru adversară.

„A fost un campionat foarte-foarte greu pentru noi,

 » Citește toată știrea aici…