Reacția presei din Ungaria e categorică după eşecul cu Germania! Maghiarii speră într-o minune

După eșecul cu Elveția, scor 1-3, Ungaria a pierdut un nou meci la EURO 2024, de data asta cu Germania, gazda turneului, scor 0-2, la Stuttgart. La final, presa maghiară a tras o concluzie clară despre naționala lui Marco Rossi. Cum a reacționat presa maghiară după înfrângerea cu Germania Presa maghiară a dat verdictul după

Reacția presei din Ungaria e categorică după eşecul cu Germania! Maghiarii speră într-o minune

După eșecul cu Elveția, scor 1-3, Ungaria a pierdut un nou meci la EURO 2024, de data asta cu Germania, gazda turneului, scor 0-2, la Stuttgart.

La final, presa maghiară a tras o concluzie clară despre naționala lui Marco Rossi.

Cum a reacționat presa maghiară după înfrângerea cu Germania

Presa maghiară a dat verdictul după ce naționala lui Marco Rossi a pierdut contra Germaniei, scor 0-2, la Stuttgart.

Ungurii au văzut o îmbunătățire în jocul lor și au spus că echipa a jucat mai bine decât în meciul cu Elveția, scor 1-3, de la Koln. Totuși, se pare că această prestație nu a fost îndeajuns pentru a bate țara gazdă.

Deși au început cu două înfrângeri, maghiarii nu își pierd speranța. Ungurii știu că o victorie a Scoției cu Elveția ar putea reaprinde lupta în Grupa A pentru calificarea în optimi.„Naționala Ungariei, care a luptat din greu, a reușit să înscrie goluri și să creeze ocazii, dar a pierdut și în fața nemților.

Miercuri seara, naționala de fotbal a Ungariei a jucat al doilea meci la Campionatul European: deși echipa noastră a evoluat mult mai bine decât în ​​meciul de deschidere împotriva Elveției, iar Roland Sallai a marcat, gazda Germania a câștigat meciul cu 2-0 la Stuttgart și a ajuns cu siguranță în optimile de finală.

Los Angeles, Tokaj, Göd, Vásárosnamény, Pécel. Din aceste orașe – ca să evidențiem doar câteva – trebuie să fi venit fanii să susțină naționala Ungariei la Stuttgart, pe baza mărturiei denumirilor de orașe scrise în banda albă a steagurilor roș-alb-verzi afișate pe balustradele metalice.

În primul rând, puteai avea încredere că suporterii germani nu vor scanda „aeroport” după fluierul final, pentru că, deși era cert că naționala noastră nu va fi eliminată în acest meci, era și faptul că după o eventuală înfrângere de către o marjă mare, pur și simplu ar avea puține șanse matematice să continue până în optimile de finală.

Julian Nagelsmann a trimis exact aceeași echipă de start a Germaniei ca în meciul de deschidere cu Scoția,

 » Citește mai mult…