Luciano Spalletti, reacție de mare campion, după ce Spania a învins net Italia la EURO. Selecționerul Squadrei Azzurra a recunoscut ce a făcut diferența

Spania a învins net Italia la EURO, iar la finalul partidei selecționerul campioanei Europei, Luciano Spalletti, a spus ce anume a făcut diferența. După ce Italia a fost învinsă clar de Spania la EURO, chiar dacă la limită, Luciano Spalletti, selecționerul deținătoarei titlului, a recunoscut că adversarii au fost mai proaspeți. Luciano Spalletti a spus

Luciano Spalletti, reacție de mare campion, după ce Spania a învins net Italia la EURO. Selecționerul Squadrei Azzurra a recunoscut ce a făcut diferența

Spania a învins net Italia la EURO, iar la finalul partidei selecționerul campioanei Europei, Luciano Spalletti, a spus ce anume a făcut diferența.

După ce Italia a fost învinsă clar de Spania la EURO, chiar dacă la limită, Luciano Spalletti, selecționerul deținătoarei titlului, a recunoscut că adversarii au fost mai proaspeți.

Luciano Spalletti a spus ce anume a făcut diferența în eșecul Italiei cu Spania

Italia, campioana continentală de acum trei ani, a pierdut cu Spania în runda a doua din Grupa B, 0-1, după ce în prima etapă a învins greu Albania, cu 2-1, după ce adversarii au deschis scorul.„Prospețimea a făcut diferența, au fost mult mai proaspeți decât noi. Am făcut de multe ori deposedări întârziate. Cheia problemei este întotdeauna aceeași: am avut un nivel de reacție prea scăzut pentru a putea construi acțiuni periculoase.

Ei au fost mai proaspeți și ne-au creat probleme din cauza vitezei și a alegerilor pe care le-au făcut.

În repriza secundă am reușit să fim mai insistenți și am creat situații care ne-ar fi putut duce la egalitate, dar ei au fost mult mai puternici decât noi și au câștigat pe merit.

Cu Croația? Depinde de cum ajungem acolo și de alegerile pe care le vom face. Când alegerile nu sunt bune, devine dificil”, a spus selecționerul Italiei, potrivit Gazzetta dello Sport.

Portarul Gianluigi Donnarumma a recunoscut că Italiei a lipsit calitatea

După două etape, Spania și-a asigurat calificarea în optimile de finală de la EURO 2024, cu șase puncte. Italia a rămas cu trei, din victoria cu Albania, iar aceasta din urmă și Croația au remizat în meciul direct, 2-2.

Ultimele două partide vor avea loc luni, 24 iunie, de la ora 22:00. Croația – Italia se joacă la Leipzig, pe Red Bull Arena, iar confruntarea Albania – Spania la Dusseldorf, pe Merkur Spiel-Arena.

„Dacă nu joci de la egal la egal cu o echipă ca Spania devine greu.

 » Citește mai mult…