Antoine Griezmann, reacție critică la adresa lui şi a colegilor săi, după derby-ul Franța – Olanda 0-0, de la EURO! „E o adevărată ruşine”

Atacantul Antoine Griezmann a răbufnit la finalul meciului Franța – Olanda 0-0 de la EURO, având o reacțtie critică la adresa lui și a colegilor. Franța și Olanda au remizat în derby-ul Grupei D de la EURO. Ambele echipe au patru puncte după două etape, fiind despărțite de golaveraj. Antoine Griezmann a avut reacție critică

Antoine Griezmann, reacție critică la adresa lui şi a colegilor săi, după derby-ul Franța – Olanda 0-0, de la EURO! „E o adevărată ruşine”

Atacantul Antoine Griezmann a răbufnit la finalul meciului Franța – Olanda 0-0 de la EURO, având o reacțtie critică la adresa lui și a colegilor.

Franța și Olanda au remizat în derby-ul Grupei D de la EURO. Ambele echipe au patru puncte după două etape, fiind despărțite de golaveraj.

Antoine Griezmann a avut reacție critică la adresa lui şi a colegilor săi

Franța și Olanda au încheiat la egalitate, 0-0, în etapa a doua a Grupei D de la EURO 2024. Fără vedeta Kylian Mbappe, absent din cauza unei fracturi de piramidă nazală, Franța s-a bazat în atac pe Griezmann, Thuram și Dembele, dar nu a reușit să marcheze.Primul dintre ei, legitimat la Atletico Madrid, a ratat două ocazii imense, iar la finalul partide de la Leipzig a avut o reacție critică la adresa lui și a colegilor lui.

„Am avut două oportunităţi, dar nu le-am fructificat, este o adevărată rușine. Defensiv și tactic am fost buni. Am ratat acel mic obiectiv. Dar suntem liniștiți, ne vom califica”, a spus Griezmann la microfonul beIN Sports, preluat de RMC Sport.

Departajarea între Olanda și Franța s-ar putea face la golaveraj

Cele două forțe ale fotbalului european nu au de ce să-și facă griji după acest rezultat de egalitate. Ele se află pe primele două locuri din Grupa D cu câte patru puncte, datorită victoriilor obținute în runda de debut. Olanda a învins Polonia cu 2-1, iar Franța a trecut de Austria cu 1-0.

Meciurile din ultima etapă vor avea loc pe 25 iunie, de la ora 19:00. Partida dintre Olanda și Austria se va juca la Berlin, iar confruntarea dintre Franța și Polonia are loc la Dortmund.

Dacă adversarele de vineri seară se vor afla la egalitate de puncte, departajarea se va face îu funcție de golaveraj, deoarece primul criteriu, al rezultatului direct, nu poate fi luat în calcul.

Tchouameni este convins că Franța va câștiga Grupa D

Alți doi jucători francezi au fost dezamăgiți de rezultatul înregistrat în meciul cu Olanda.

 » Citește mai mult…