I-a rupt mâna unui suporter la încălzire! A cântat imnul național de pe patul de spital

Germania-Scoția, meciul de deschidere la EURO 2024, a avut parte nu numai de laude, ci și de un moment deloc plăcut, ba chiar dureros, extrem de dureros, care l-a avut în prim-plan pe atacantul nemților, Niclas Fullkrug. Vârful Borussiei Dortmund, cel care a și marcat în partida respectivă, a fost implicat într-un incident, mai puțin

I-a rupt mâna unui suporter la încălzire! A cântat imnul național de pe patul de spital

Germania-Scoția, meciul de deschidere la EURO 2024, a avut parte nu numai de laude, ci și de un moment deloc plăcut, ba chiar dureros, extrem de dureros, care l-a avut în prim-plan pe atacantul nemților, Niclas Fullkrug.

Vârful Borussiei Dortmund, cel care a și marcat în partida respectivă, a fost implicat într-un incident, mai puțin întâlnit pe stadioane, cu un fan al naționalei Germaniei.

Concret, la încălzirea jucătorilor de dinaintea meciului, atacantul i-a rupt mâna suporterului în timp ce exersa șuturile la poartă.
Fotbalistul Borussiei Dortmund i-a rupt mâna unui fan la încălzire

Suporterul, prezent la meciul în spatele porții la partida de deschidere dintre Germania și Scoția, a fost lovit accidental de o minge trimisă foarte puternic de atacantului Mannschaft-ului. Consecințele au fost fatale pentru nefericitul fan.

Füllkrug exersa șuturile la poartă înainte de Germania-Scoția, iar una dintre loviturile sale l-a lovit accidental pe fanul care stătea liniștit în tribune. Victima se numește Kai Flathmann și e membru al fan clubului naționalei Germaniei.

Acesta stătea în primul rând, pentru a fi cât mai aproape de favoriții săi când aceștia vor marca, însă totul a fost cu ghinion, cu mare ghinion, încât impactul puternic i-a afectat grav mâna stângă.

Suporterul a râs, a plâns și a cântat imnul pe targă

Fanul ranit a povestit jurnaliștilor germani de la publicația Bild cum s-a petrecut incidentul nefericit și despre cum a cântat imnul Germaniei pe targă, în timp ce medicii îi acordau ajutorul medical.

„Am cântat imnul pe targă. Nu știam dacă să râd sau să plâng, din păcate a trebuit să renunț la visul meu de a participa la jocul de deschidere. Dar când Füllkrug îți rupe mâna…?”, a declarat Flathamann.

Fanul în vârstă de 43 de ani a postat imagini și pe Instagram și, în ciuda necazului pățit într-un moment atât de special, nu l-a găsit vinovat pentru incident pe atacantul naționalei Germaniei: „M-a contactat și DFB (n.r. – Federația Germană de Fotbal).

 » Citește mai mult…