Victor Pițurcă trage concluziile meciului România – Ucraina 3-0! Ce fotbalist a remarcat fostul selecționer şi anunță ce obiectiv trebuie să aibă acum naționala. VIDEO

Naționala antrenată de Edi Iordănescu a demarat în trombă la EURO 2024, iar Victor Pițurcă a tras concluziile meciului România – Ucraina 3-0. Fostul selecționer a anunțat ce obiectiv trebuie să aibă România după victoria senzațională cu Ucraina, în primul ei meci din Grupa E de la EURO 2024. Victor Pițurcă spune că toți „tricolorii”

Victor Pițurcă trage concluziile meciului România – Ucraina 3-0! Ce fotbalist a remarcat fostul selecționer şi anunță ce obiectiv trebuie să aibă acum naționala. VIDEO

Naționala antrenată de Edi Iordănescu a demarat în trombă la EURO 2024, iar Victor Pițurcă a tras concluziile meciului România – Ucraina 3-0.

Fostul selecționer a anunțat ce obiectiv trebuie să aibă România după victoria senzațională cu Ucraina, în primul ei meci din Grupa E de la EURO 2024.

Victor Pițurcă spune că toți „tricolorii” care au intrat pe teren au jucat admirabil

Naționala de fotbal a României a distrus Ucraina, învingând-o cu 3-0 în meciul de debut al Grupei E de la EURO 2024. Golurile au fost marcate de Stanciu (29), Răzvan Marin (53) și Drăguș (57), primele două după șuturi senzaționale, iar ultimul în urma unei faze a lui Man.Fostul selecționer al României, Victor Pițurcă, a simțit că România va învinge, deoarece echipa noastră a fost mult mai motivată, în timp ce adversarii nu au avut ritm.

„Este o victorie fantastică. Merită felicitări absolut toată lumea, împreună cu suporterii echipei naționalei, care au fost și ei la înălțime.

O victorie extraordinară pentru echipa României, pentru această generație. Sper să continue pe același drum. Trebuie să se distanțeze de euforia acestui joc și să se concentreze la cel mai important meci, cel cu Belgia. O remiză ar fi foarte bună pentru noi.

Pentru mine, cel mai bun jucător a fost echipa României, grupul. S-a ridicat un jucător la un anumit nivel, iar aici l-aș remarca pe Stanciu, pentru că execuția lui a fost una fantastică și a deschis drumul acestei victorii. Dar eu spun că absolut toți băieții au jucat admirabil”, a spus Pițurcă la ProSport Special.

România se poate califica în optimi cel puțin de pe locul 2 dacă nu pierde cu Belgia, a mai spus Pițurcă

Fostul selecționer a recunoscut că nu se aștepta ca naționala României să câștige la trei goluri diferență. Victor Pițurcă a mai spus că „tricolorii” se pot califica în optimile de finală ale EURO 2024 cel puțin de pe locul 2.

„Nu mă așteptam la acest scor.

 » Citește mai mult…