Prima reacție a bărbatului de peste 120 de kilograme care a rupt cu bătaia două femei, în ring! De ce le-a cărat zeci de pumni, fără oprire: „M-au rugat copiii să câștig, să nu râdă alții de ei la școală”

Miercuri seara, la Sala Polivalentă din București, au fost scene greu de privit după ce un bărbat de peste 120 de kilograme a bătut măr două femei la o gală de RXF. Acesta a venit cu o primă reacție după ce mulți l-au acuzat că le-a snopit cu bătaia pe cele două. Cum a reacționat

Prima reacție a bărbatului de peste 120 de kilograme care a rupt cu bătaia două femei, în ring! De ce le-a cărat zeci de pumni, fără oprire: „M-au rugat copiii să câștig, să nu râdă alții de ei la școală”

Miercuri seara, la Sala Polivalentă din București, au fost scene greu de privit după ce un bărbat de peste 120 de kilograme a bătut măr două femei la o gală de RXF.

Acesta a venit cu o primă reacție după ce mulți l-au acuzat că le-a snopit cu bătaia pe cele două.

Cum a reacționat bărbatul de peste 120 de kilograme care a bătut cu bestialitate două femei la gala RXF

„Perversul de pe Târgu Ocna” a intrat în ring cu Bettyshor & Roxana Țuțu, iar ce a urmat a șocat pe toată lumea. Cele două au încasat o ploaie de pumni din partea bărbatului de peste 120 de kg, iar la final acesta a spus că nu va mai accepta niciodată să intre în ring cu femei.

„Perversul de pe Târgu Ocna” a mărturisit că a nu vrut să se lase bătut intenționat deoarece le-a promis copiilor săi că va câștiga.„Acesta nu este un mesaj la adresa femeilor, pentru că eu am și mamă și surori și fete. Îmi pare rău că am dat în ele, doar că nu am vrut să îmi dezamăgesc copiii, i-am pus pe ei mai presus de oricine.

N-aveam cum să pierd, să-i dezamăgesc pe ei (n.r. pe copii). Mi-au spus «tati, să câștigi»! Eu am fată la liceu, fată în clasa a 8-a, un băiat mai măricel. Ziceau că o să râdă copiii de ei. Nu aveam cum să pierd.

Nu am ales, am cules, am luat ce mi s-a dat. Roxana a fost foarte puternică, Bettyshor slabă. Roxanei i-am spus că îmi pare rău, ea e foarte fair-play. A zis că nu-i nimic, că asta a fost și cu asta, basta. Cu fete nu mai accept niciodată, doar cu băiat”, a declarat cel poreclit „Perversul de pe Târgu Ocna”, la WOWnews.

Este un show în care ele au decis să participe. Nu este nimic deplasat ca un bărbat să lupte împotriva unor femei. E un show. E un trend mondial.

 » Citește mai mult…