Momentul în care Gică Popescu a înlemnit: ce munte de bani voia Ronaldinho ca să joace în meciul de retragere al Generației de Aur

Generația de Aur a răpus „Legendele lumii”, scor 3-2, în meciul de adio care a avut loc la București. După eveniment, Gică Popescu, fostul căpitan al Barcelonei, a dezvăluit câți bani voia Ronaldinho ca să participe și el la partida de pe Arena Națională. De ce n-au mai ajuns Ronaldinho și Luis Figo la București

Momentul în care Gică Popescu a înlemnit: ce munte de bani voia Ronaldinho ca să joace în meciul de retragere al Generației de Aur

Generația de Aur a răpus „Legendele lumii”, scor 3-2, în meciul de adio care a avut loc la București.

După eveniment, Gică Popescu, fostul căpitan al Barcelonei, a dezvăluit câți bani voia Ronaldinho ca să participe și el la partida de pe Arena Națională.

De ce n-au mai ajuns Ronaldinho și Luis Figo la București pentru meciul de adio al „Generației de Aur”

Generația de Aur a învins „Legendele lumii” după golurile marcate de Basarab Panduru, Gică Hagi și Costel Gâlcă. De partea cealaltă, echipa starurilor a punctat prin Rivaldo și Goran Pandev.

Gică Popescu a dezvăluit de ce doi dintre cei mai mari foști fotbaliști ai planetei nu au participat la meciul de adio al „Generației de Aur”. Mai concret, este vorba de Ronaldinho și Luis Figo.Fostul căpitan al Barcelonei nici nu l-a contactat pe brazilian deoarece știa din start că o să ceară 150.000 de euro. De partea cealaltă, portughezul a mers la finala Ligii Campionilor la feminin și nu a mai putut ajunge la București.

„Nu l-am contactat pe Ronaldinho pentru că știam de la meciurile legendelor Barcelonei că are fee-ul (n.r. taxa de participare) foarte mare. Pentru că știam că cerea 150 de mii de euro nu am mai discutat. Figo a vrut să vină, dar era angrenat într-o activitate la FIFA.

Mi-a zis că ar fi venit cu mare plăcere, dar trebuie să fie la finala Champions League la feminin. A doua zi m-am trezit și m-am simțit exact ca după ce am câștigat Cupa UEFA cu Galatasaray”, a spus Gică Popescu despre meciul de adio al „Generației de Aur”, la Digi Sport.

Lotul „Generației de Aur”

Portari: Florin Prunea, Bogdan Stelea, Ștefan Preda

Fundași: Gheorghe Popescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymeș, Gheorghe Mihali, Răzvan Prodan (fiul lui Didi Prodan)

Mijlocași: Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu, Constantin Gâlcă, Basarab Panduru, Ioan Ovidiu Sabău, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu

Atacanți: Ilie Dumitrescu,

 » Citește mai mult…