Daniel Niculae pierde totul. După ce a fost dat afară de la Rapid, fostul atacant iese și din Comitetul Executiv FRF: pentru cine se fac acum „jocurile” să îi ia locul

Daniel Niculae pierde tot după ce a fost dat afară de Dan Șucu din funcția de președinte al Rapidului. Cu această ocazie, fostul de acum oficial al giuleștenilor își va pierde și calitatea de reprezentant al Ligii Profesionite de fotbal în Comitetul Exucutiv al FRF. CEx. al FRF are programată următoarea ședință pe 3 iunie

Daniel Niculae pierde totul. După ce a fost dat afară de la Rapid, fostul atacant iese și din Comitetul Executiv FRF: pentru cine se fac acum „jocurile” să îi ia locul

Daniel Niculae pierde tot după ce a fost dat afară de Dan Șucu din funcția de președinte al Rapidului. Cu această ocazie, fostul de acum oficial al giuleștenilor își va pierde și calitatea de reprezentant al Ligii Profesionite de fotbal în Comitetul Exucutiv al FRF.

CEx. al FRF are programată următoarea ședință pe 3 iunie, ultima la care Daniel Niculae va reprezenta LPF din partea cluburilor din Superligă.

La ora actuală, la nivelul Ligii Profesioniste se studiază mai multe variante de înlocuire a lui Nico, însă cele mai mari șanse le-ar avea un președintele unui club care a scăpat „la mustață” de retrogradare.
Dat afară de Dan Șucu de la Rapid, Daniel Niculae iese și din Comitetul Executiv FRF. Cine e pregătit să-i ia locul

În primăvara anului 2022, la alegerile de la Liga Profesionistă de Fotbal, Valeriu Argăseală și Daniel Niculae erau desemnați drept reprezentanți ai cluburilor în Comitetul Executiv al FRF.

La acea vreme, Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a fost extrem de supărat că a fost ales Daniel Niculae și nu Ovidiu Costeșin, oficial al grupării oltene.

Cornel Șfaițer, șeful de la Poli Iași, este în pole-position pentru înlocuirea lui Nico

Sunt acum nenumărate zvonuri care susțin că președintele Corneliu Șfaițer, șeful de la Politehnica Iași, este cel mai potrivit înlocuitor al lui Daniel Niculae.

În ciuda faptului că se află în fruntea unei echipe care s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă, Șfaițer este un personaj influent în fotbalul românesc, agreat de conducerea Federației Române de Fotbal, scrie Digisport.

Drept dovadă, este o prezență constanță în deplasările echipei naționale a României, fapt ce denotă că are o relație excelentă cu președintele Răzvan Burleanu.

Decizia de numire a reprentantului LPF în CEx. al FRF va fi luată pentru următorii doi ani, câți au mai rămas din mandatul actual, după care Liga Profesionistă va organiza noi alegeri.

Intra pe canalul PROSPORT de Whatsapp!

Florentin Dincă

Absolvent al Facultății de Filosofie și Jurnalism,

 » Citește mai mult…