Gabriela Firea, reacție înverșunată după ce au apărut imaginile rușinoase în care un bărbat bate cu sălbăticie două femei în ringul de luptă! „Nu le-am putut privi! Sunt total intrigată”

În aceste zile, pe rețelele de socializare au circulat imagini de-a dreptul rușinoase, în care un bărbat bate cu sălbăticie două femei în ring. În acest context, Gabriela Firea a avut o reacție înverșunată. Roxana Țuțu și Beatrice Ungureanu „Bettyșor” sunt cele două influencerițe care au luat bătaie de la „Perversul” de pe Târgu Ocna

Gabriela Firea, reacție înverșunată după ce au apărut imaginile rușinoase în care un bărbat bate cu sălbăticie două femei în ringul de luptă! „Nu le-am putut privi! Sunt total intrigată”

În aceste zile, pe rețelele de socializare au circulat imagini de-a dreptul rușinoase, în care un bărbat bate cu sălbăticie două femei în ring. În acest context, Gabriela Firea a avut o reacție înverșunată.

Roxana Țuțu și Beatrice Ungureanu „Bettyșor” sunt cele două influencerițe care au luat bătaie de la „Perversul” de pe Târgu Ocna, așa cum se prezintă bărbatul pe social media.

Aceste imagini au fost surprinse în cadrul unui meci din gala RXF.

Cum a reacționat candidata pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, la imaginile care s-au viralizat pe rețelele de socializare: „Nu le-am putut privi! Sunt total intrigată”

O reacție după viralizarea acestor imagini greu de privit, a avut și Gabriela Firea, candidata PSD pentru Primăria București.

În imagini se vede clar cum bărbatul le lovește cu pumnul pe cele două femei, acestea fiind puse la pământ în mai multe rânduri. Firea a transmis un mesaj pe contul său de Facebook, subliniind că a rămas intrigată mai ales după ce a citit opiniile oamenilor despre acest eveniment.„Nu am putut privi imaginile de la competiția sportivă unde un bărbat a intrat în ring, să se lupte cot la cot, cu două femei. Am citit, însă, opiniile de după acest eveniment și sunt total intrigată.

Violența asupra femeii exercitată în scop demonstrativ, de spectacol, încurajează tot violența asupra femeii. Există deja suficientă violență în societate împotriva femeii, nu e nevoie să facem show din asta. Sportul înseamnă altceva, nu să le arătăm tuturor cum o femeie poate fi lovită violent de un bărbat! Ce vrem să demonstrăm prin asta?

Susțin emanciparea femeii și lupta doamnelor pentru drepturi egale cu bărbații, însă consider că merită să luptăm deopotrivă și pentru capacitatea de a privi critic la manifestările din societate, când acestea pot încuraja fenomene pe care, de fapt, încercăm să le combatem. Cred de asemenea, în capacitatea femeii de a avea performanțe sportive la fel ca și un bărbat și am susținut competițiile sportive”, se arată în mesajul postat de fostul primar al Bucureștiului pe contul personal de Facebook.

 » Citește mai mult…