La o săptămână de la meciul cu cântec FC Barcelona – PSG, a venit nota de plată pentru brigada lui Istvan Kovacs, după ce UEFA a anunțat arbitrii pentru EURO 2024! Românul dă o nouă lovitură spectaculoasă

Marți, 23 aprilie 2024, la fix o săptămână de la meciul cu cântec FC Barcelona – PSG, a venit nota de plată pentru brigada lui Istvan Kovacs, după ce UEFA a anunțat arbitrii pentru EURO 2024! Românul născut în Carei, în vârstă de 39 de ani, dă o nouă lovitură spectaculoasă. El, alături de asistenții

La o săptămână de la meciul cu cântec FC Barcelona – PSG, a venit nota de plată pentru brigada lui Istvan Kovacs, după ce UEFA a anunțat arbitrii pentru EURO 2024! Românul dă o nouă lovitură spectaculoasă

Marți, 23 aprilie 2024, la fix o săptămână de la meciul cu cântec FC Barcelona – PSG, a venit nota de plată pentru brigada lui Istvan Kovacs, după ce UEFA a anunțat arbitrii pentru EURO 2024!

Românul născut în Carei, în vârstă de 39 de ani, dă o nouă lovitură spectaculoasă. El, alături de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, plus Cătălin Popa, în calitate de arbitru VAR, vor merge cu toții în Germania, pentru a oficia meciuri de la Campionatul European!

Veste mare pentru România! La o săptămână de la meciul cu cântec FC Barcelona – PSG, a venit nota de plată pentru brigada lui Istvan Kovacs, după ce UEFA a anunțat arbitrii pentru EURO 2024!

În urmă cu doar o săptămână, brigada de arbitri condusă de Istvan Kovacs a oficiat partida FC Barcelona – PSG, din manșa secundă a sferturilor UEFA Champions League. Parizienii s-au impus cu 4-1 la capătul unui duel controversat și au obținut calificarea în semifinalele competiției. Istvan Kovacs a fost aspru contestat din tabăra echipei gazdă, pentru două decizii importante pe care le-a luat pe parcursul jocului din Spania, însă în cele din urmă prestația sa s-a dovedit a fi una demnă de apreciat, iar publicațiile internaționale nu l-au taxat. Spre exemplu, Istvan Kovacs a primit din partea L’Equipe nota 7, iar italienii de la Gazzetta dello Sport i-au oferit un calificativ ceva mai mic, și anume 6.Însă, ceea ce contează cu adevărat este părerea UEFA, iar oficialii forului continental au decis ca Istvan Kovacs și brigada lui de arbitri să fie prezentă la EURO 2024.

Potrivit FRF.ro, Comisia de Arbitri a UEFA a anunțat oficialii de joc pentru partidele de la Campionatul European 2024 din Germania, iar pe listă se găsesc și 4 români: „centralul” Istvan Kovacs, asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, plus Cătălin Popa, în calitate de arbitru VAR.

Istvan Kovacs se numără printre cei 18 norocoși

În total, UEFA a nominalizat 18 arbitri de centru care vor oficia meciurile de la EURO 2024,

 » Citește mai mult…