De ce nu a mai ținut legătura Ioana Năstase cu tatăl fiului ei după divorț!

Ioana Năstase (48 de ani) a dezvăluit în cadrul unui interviu recent de ce nu a mai ținut legătura cu fostul soț, care este și tatăl fiului ei, după divorț! Cei doi s-au separat oficial în anul 2016, iar de atunci nu au mai schimbat nicio vorbă, după cum dezvăluie actuala parteneră de viață a

De ce nu a mai ținut legătura Ioana Năstase cu tatăl fiului ei după divorț!

Ioana Năstase (48 de ani) a dezvăluit în cadrul unui interviu recent de ce nu a mai ținut legătura cu fostul soț, care este și tatăl fiului ei, după divorț!

Cei doi s-au separat oficial în anul 2016, iar de atunci nu au mai schimbat nicio vorbă, după cum dezvăluie actuala parteneră de viață a lui Ilie Năstase. Cu toate acestea, nu își poartă pică unul altuia și chiar ar avea afaceri împreună, după cum a lăsat de înțeles bruneta.

„Nu am sunat nici când a fost nunta băiatului”. De ce nu a mai ținut legătura Ioana Năstase cu tatăl fiului ei după divorț!

Ioana Năstase se iubește de mai bine de șase ani cu Ilie Năstase, fost mare jucător de tenis, dublu campion de Grand Slam și prim lider mondial în clasamentul ATP. Cei doi au avut parte de o relație cu năbădăi și nu de puține ori s-au distanțat, însă cu toate acestea au trecut rapid peste supărări și au rămas un cuplu.Cu aproximativ doi ani de zile înainte să ajungă în brațele lui „Nasty”, Ioana a trecut printr-un divorț, care a pus capăt unei căsnăcii lungi de 22 de ani! Împreună cu fostul soț, Ioana Năstase are și un băiat, care este deja mare, așezat la casa lui, și care i-a oferit inclusiv bucuria de a deveni bunică. Bruneta are o relație foarte apropiată cu fiul ei și cu familia acestuia, însă în ceea ce îl privește pe fostul ei soț, Ioana spune că nu a mai vorbit cu el deloc după divorț. Întrebată despre motivul pentru care nu au mai comunicat timp de mai bine de opt ani, iubita lui „Nasty” a ținut să precizeze că nu are nimic cu fostul soț, ci doar a refuzat să îi mai vorbească din respect pentru actuala parteneră a acestuia. Angajat în cadrul Ministerului de Interne, fostul soț al Ioanei Năstase și-a refăcut și el viața, după cum dezvăluie bruneta.

Cu tatăl fiului meu n-am mai ținut legătura după divorț.

 » Citește mai mult…