Gigi Becali e aproape să facă un transfer spectaculos cu Siyabonga Ngezana. O forță a Turciei a început negocierile: s-a interesat de salariul africanului și de suma cu care poate fi cumpărat!

Gigi Becali este aproape să facă un transfer spectaculos cu Siyabonga Ngezana, după ce o forță a Turciei s-a interesat de suma cu care poate fi cumpărat! Fundașul sud-african Siyabonga Ngezana este dorit de o forță a Turciei, care s-a interesat de salariul jucătorului și de suma cu care poate fi cumpărat! O forță a

Gigi Becali e aproape să facă un transfer spectaculos cu Siyabonga Ngezana. O forță a Turciei a început negocierile: s-a interesat de salariul africanului și de suma cu care poate fi cumpărat!

Gigi Becali este aproape să facă un transfer spectaculos cu Siyabonga Ngezana, după ce o forță a Turciei s-a interesat de suma cu care poate fi cumpărat!

Fundașul sud-african Siyabonga Ngezana este dorit de o forță a Turciei, care s-a interesat de salariul jucătorului și de suma cu care poate fi cumpărat!

O forță a Turciei vrea să-l transfere pe Siyabonga Ngezana

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, l-ar putea pierde pe fundașul sud-african Siyabonga Ngezana după un singur sezon. Acesta a ajuns în vară la echipa bucureșteană, dar la finalul sezonului ar putea ajunge în Turcia.Concret, o forță a Turciei a început negocierile. S-a interesat de salariul africanului și de suma cu care poate fi cumpărat!

„Cele mai recente întrebări (n.r.- despre Ngezana) au venit din Turcia, unul dintre marile cluburi de acolo cântărește opțiunea de a-l transfera în sezonul următor. Au fost întrebări despre condițiile sale personale, dar și despre ceea ce solicită clubul”, au notat cei de la SNL24.

De serviciile lui Siyabonga Ngezana s-au mai arătat interesate echipa franceză Lorient, care luptă pentru salvarea de la retrogradarea în al doilea eșalon, și formația belgiană Genk.

Siyabonga Ngezana a jucat 27 de meciuri în actualul sezon din Superligă

Fiundașul sud-african a ajuns la FCSB la începutul acestui sezon, în prima zi a lunii iulie. Și-a făcut debutul în etapa a 7-a, în meciul pierdut de gruparea bucureșteană, la Arad, cu UTA, 1-2. El l-a înlocuit pe Vlad Chiricheș, în minutul 77.

De atunci, a jucat 26 de meciuri. Singura partidă în care nu a stat toate minutele pe teren a fost în etapa a 2-a din play-off. FCSB s-a impus cu cu 1-0 pe terenul campioanei Farul. Jucătorul din Africa de Sud i-a lăsat locul lui Dawa în minutul 57.

În plus, a lipsit în ultima etapă a returului, când FCSB a fost învinsă, în deplasare, de Rapid, cu 0-4. Ngezana a fost suspendat pentru patru cartonașe galbene.

 » Citește mai mult…