Louis Munteanu și-a anunțat plecarea de la Farul Constanța! Liber la transfer pentru Gigi Becali și Dan Șucu

Louis Munteanu, unul dintre cei mai curtați fotbaliști din Superliga României, și-a anunțat plecarea de la Farul Constanța. De această situație ar putea profita Gigi Becali și Dan Șucu, care și-au manifestat interesul pentru serviciile jucătorului antrenat de Gică Hagi. Totodată, tânărul fotbalist a declarat că are încredere că va reprezenta România la turneul final

Louis Munteanu și-a anunțat plecarea de la Farul Constanța! Liber la transfer pentru Gigi Becali și Dan Șucu

Louis Munteanu, unul dintre cei mai curtați fotbaliști din Superliga României, și-a anunțat plecarea de la Farul Constanța. De această situație ar putea profita Gigi Becali și Dan Șucu, care și-au manifestat interesul pentru serviciile jucătorului antrenat de Gică Hagi.

Totodată, tânărul fotbalist a declarat că are încredere că va reprezenta România la turneul final din Germania, dacă va avea evoluții bune până la finalul sezonului.

Louis Munteanu și-a anunțat plecarea de la Farul Constanța!

Tânărul fotbalist Louis Munteanu, care evoluează în prezent la Farul Constanța, sub formă de împrumut de la Fiorentina, și-a anunțat plecarea de la echipa de la malul Mării Negre. Astfel, Gigi Becali și Dan Șucu, care și-au manifestat interesul pentru serviciile jucătorului, ar putea profita de această ocazie pentru a obține semnătura lui.



Întrebat dacă el crede că meciurile rămase până la finalul sezonului sunt ultimele pe care le va juca în tricoul celor de la Farul Constanța, Louis Munteanu a oferit o reacție scurtă.

„(n.r. Sunt ultimele meciuri în tricoul Farului?) Cred că da”, a spus Louis Munteanu.

Totodată, tânărul fotbalist a vorbit și despre obiectivele pe care le mai are echipa lui Gică Hagi pe final de sezon și a declarat că încă este posibilă o clasare pe locul al doilea.

„Vrem să fim pe locul 2, putem să fim pe locul 2”, a mai spus Louis Munteanu.

Louis Munteanu vrea să fie prezent la EURO 2024

Fotbalistul care aparține italienilor de la Fiorentina își dorește să reprezinte România la turneul final din Germania, care se va disputa în perioada 14 iunie 2024 – 14 iulie 2024. Acesta crede că, dacă va avea evoluții bune în etapele rămase, selecționerul Edi Iordănescu nu va trece cu vederea acest lucru.

„Dacă voi juca bine, cu siguranță voi fi acolo”, a spus fotbalistul de la Farul Constanța.

La EURO 2024, România face parte dintr-o grupă în care se mai află Belgia, Ucraina și Slovacia.

În actualul sezon,

 » Citește mai mult…