Fanii care au cumpărat acțiunile lui Cornel Dinu la Dinamo fac dezvăluiri incredibile din interiorul echipei lui Zeljko Kopic: „Nopți albe udate cu alcool şi poker din belşug”

Fanii din gruparea „Dinamo-Socios”, cei care au cumpărat în 2023 acțiunile lui Cornel Dinu de la Dinamo, au realizat în cursul zilei de miercuri, 5 iunie 2024, o postare pe rețelele de socializare în care fac dezvăluiri incredibile din interiorul echipei antrenate de Zeljko Kopic. Suporterii „câinilor” au prezentat în doar câteva fraze cauzele sezonului

Fanii care au cumpărat acțiunile lui Cornel Dinu la Dinamo fac dezvăluiri incredibile din interiorul echipei lui Zeljko Kopic: „Nopți albe udate cu alcool şi poker din belşug”

Fanii din gruparea „Dinamo-Socios”, cei care au cumpărat în 2023 acțiunile lui Cornel Dinu de la Dinamo, au realizat în cursul zilei de miercuri, 5 iunie 2024, o postare pe rețelele de socializare în care fac dezvăluiri incredibile din interiorul echipei antrenate de Zeljko Kopic.

Suporterii „câinilor” au prezentat în doar câteva fraze cauzele sezonului aproape dezastrous pe care l-a traversat favorita lor. Dinamo s-a salvat de la retrogradare în urma unui baraj cu Csikszereda Miercurea Ciuc, însă fanii tremură în vederea stagiunii următoare.

Acuzații incredibile ale fanilor din gruparea „Dinamo-Socios”. Ce au postat suporterii care au cumpărat acțiunile lui Cornel Dinu

Dinamo București va evolua în Superliga României și în sezonul 2024 – 2025, după ce „câinii” s-au salvat de la retrogradare la capătul unei duble cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Dinamoviștii au câștigat manșa tur a barajului cu scorul de 2-0, iar în returul de la Miercurea Ciuc au obținut cu greu o remiză, 0-0.Cu toate acestea, emoțiile pe care fanii le-au trăit pe tot parcursul stagiunii nu pot fi uitate atât de ușor. În acest context, suporterii din gruparea „Dinamo-Socios”, cei care au cumpărat, în 2023, pachetul de acțiuni deținut de Cornel Dinu, și-au exprimat oful prin intermediul unei postări realizate pe rețelele de socializare. Totodată, fanii supărați au făcut și câteva acuzații serioase la adresa echipei antrenate de Zeljko Kopic:

„Cu susul în jos.

Lipsă de valoare, nepricepere și, pe deasupra, și rele intenții.

Toate acestea completate cu eliminarea persoanelor incomode din staff în condițiile unor nopți albe udate cu alcool și poker din belșug, chiar în ajunul meciurilor, profitându-se și de lipsa persoanelor însărcinate cu supravegherea cantonamentului. Meciuri, foarte multe dintre ele, pierdute într-un mod care generează stupefacție, chiar la ultimele faze. Cam acestea ar fi ingredientele dezastrului iminent.

Despre care echipă să fie vorba…?

*Orice asemănare cu realitatea este pur întâmplătoare”, au scris fanii, pe pagina de Facebook „Dinamo Socios – Oficial”.

Cum au petrecut jucătorii lui Kopic după barajul cu Csikszereda

Deși au jucat slab în returul cu Csikszereda și au încheiat cu un egal,

 » Citește mai mult…