Poli Iași s-a reunit cu 17 jucători. Tony da Silva așteaptă întăriri din Portugalia. „Nu avem un buget mare, dar avem inimă, ambiție și suporteri”

Vacanța a luat sfârșit în Copou. Fotbaliștii Politehnicii Iași s-au reunit joi dimineață, sub comanda lui Tony da Silva, pentru a efectua vizita medicală, primul antrenament al verii fiind programat vineri. După o vacanță lungă, de aproape o lună, fotbaliștii Politehnicii Iași s-au reunit, joi dimineață, pentru a efectua vizita medicală. Elevii lui Tony da

Poli Iași s-a reunit cu 17 jucători. Tony da Silva așteaptă întăriri din Portugalia. „Nu avem un buget mare, dar avem inimă, ambiție și suporteri”

Vacanța a luat sfârșit în Copou. Fotbaliștii Politehnicii Iași s-au reunit joi dimineață, sub comanda lui Tony da Silva, pentru a efectua vizita medicală, primul antrenament al verii fiind programat vineri.

După o vacanță lungă, de aproape o lună, fotbaliștii Politehnicii Iași s-au reunit, joi dimineață, pentru a efectua vizita medicală. Elevii lui Tony da Silva au mers la două clinici din oraș pentru examene medicale amănunțite, iar vineri dimineață vor efectua primul antrenament, urmând să dea și testele fizice la stadion.

Jucătorii de la Poli Iași s-au reunit și au făcut vizita medicală

La reunirea de joi au fost prezenți doar 17 jucători, dar mulți dintre componenții lotului cu care s-a încheiat sezonul trecut au fost învoiți și vor ajunge în Copou în zilele următoare.Singurele noutăți au fost portarul Liam Rowan Buss (17 ani) și fundașul dreapta Mark Țuțu (20 de ani).

Liam Buss, un tânăr portar în vârstă de 17 ani, a făcut junioratul la Brașov, dar este născut în Austria și vine de la echipa italiană Salernitana, unde a evoluat la grupele de juniori. Fundașul dreapta Mark Țuțu, 20 de ani, este un român născut în Canada și ultima oară a evoluat în Liga a treia portugheză, la Varzim. Cei doi vor fi testați de Tony, dar sunt șanse minime ca aceștia să meargă în cantonament.

Alături de cei doi „stranieri”, la reunire au fost prezenți și doi stoperi împrumutați în sezonul trecut la Liga 3, Dragoș Ungurenașu (Știința Miroslava) și Alexandru Core (Ceahlăul Piatra Neamț), pe care antrenorul Tony da Silva vrea să-i testeze.

Dintre jucătorii aflați la final de contract, cele mai mari șanse să continue la Iași le au stoperul Florin Ilie și mijlocașul Mihai Bordeianu. Adel Bettaieb are oferte mult mai avantajoase din alte campionate, astfel că sunt șanse mari să plece, iar atacantul Sergiu Buș are, la rândul său, șanse minime să joace la Iași și în sezonul viitor.

Lotul prezent la reunire: Ionuț Ailenei, Matei Cuciureanu, Liam Rowan Buss (portari),

 » Citește mai mult…