Celebrul milionar a murit în vacanța din Mexic la numai 52 de ani

Larry Allen, celebrul jucător care a triumfat cu Dallas Cowboys în finala Super Bowl, a decedat la doar 52 de ani, în timp ce se relaxa într-o vacanţă în Mexic. Fosta legendă a fotbalului american, introdus în NFL Hall of Fame în anul 2013, avea o avere estimată la 22 de milioane de dolari, conform

Celebrul milionar a murit în vacanța din Mexic la numai 52 de ani

Larry Allen, celebrul jucător care a triumfat cu Dallas Cowboys în finala Super Bowl, a decedat la doar 52 de ani, în timp ce se relaxa într-o vacanţă în Mexic.

Fosta legendă a fotbalului american, introdus în NFL Hall of Fame în anul 2013, avea o avere estimată la 22 de milioane de dolari, conform publicației iberice Marca.

Legenda Larry Allen, câştigător al Super Bowl, a decedat la doar 52 de ani în timpul unei vacanțe în Mexic

Fosta vedetă a echipei Dallas Cowboys, Larry Allen, a decedat la vârsta de 52 de ani, în timp ce se afla în vacanţă cu familia în Mexic, a anunţat franciza de fotbal american (NFL).Jucător cu un mare gabarit (1,91 m, 147 kg), Allen a fost unul dintre protagoniștii ultimei victorii a echipei Cowboys la Super Bowl, în 1996. El a jucat 12 sezoane la Dallas (1994-2005), iar apoi s-a transferat San Francisco 49ers, unde a mai jucat un singur sezon 2006/2007 și ulteiror a pus ghetele în cui.

Larry Allen, a titrat franciza texană într-un comunicat, a fost „unul dintre cei mai respectaţi şi compleţi jucători de linie ofensivă care au jucat vreodată în NFL A fost profund iubit şi îngrijit de soţia sa, Janelle – pe care o numea inima şi sufletul său, de fiicele sale Jayla şi Loriana şi de fiul său, Larry III.

Familia NFL este profund îndurerată de moartea membrului Hall of Fame, campion al Super Bowl și legendă a celor de la Cowboys, Larry Allen. Gândurile noastre se îndreaptă către familia și cei dragi lui”, a transmis NFL, pe contul oficial de Facebook.

Larry, cunoscut pentru marea sa calitate atletică și puterea incredibilă, a fost unul dintre cei mai respectați jucători ofensivi care a jucat vreodată în NFL. Versatilitatea și fiabilitatea sa au fost, de asemenea, părți importante ale carierei sale. Prin aceasta, el a continuat să servească drept inspirație pentru mulți alți jucători, definind ce înseamnă să fii un mare coechipier, concurent și câștigător – Clubul Dallas Cowboys

Intra pe canalul PROSPORT de Whatsapp!

Florentin Dincă

Absolvent al Facultății de Filosofie și Jurnalism,

 » Citește mai mult…