Ea este prezentatoarea TV de Champions League! Eva are 29 de ani și e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume. GALERIE FOTO

Eva Murati, actriță de origine albaneză, este o prezență fermecătoare în emisiunile dedicate UEFA Champions League de la postul local Tring TV din țara sa natală. Nelipsită de pe stadioane, Eva Murati (29 de ani) face senzație atât în studiourile TV, cât și pe rețelele de socializare, acolo unde are peste un milion de urmăritori

Ea este prezentatoarea TV de Champions League! Eva are 29 de ani și e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume. GALERIE FOTO

Eva Murati, actriță de origine albaneză, este o prezență fermecătoare în emisiunile dedicate UEFA Champions League de la postul local Tring TV din țara sa natală.

Nelipsită de pe stadioane, Eva Murati (29 de ani) face senzație atât în studiourile TV, cât și pe rețelele de socializare, acolo unde are peste un milion de urmăritori pe Instagram.

Poreclită „Regina Europei”, Eva Murati face show în Liga Campionilor

Superba prezentatoare TV îmbină cu succes presa sportivă cu actoria și modellingul. Ea și-a început cariera încă de la vârsta de 15 ani și a devenit ușor, ușor cunoscută în showbiz-ul albanez după ce a realizat mai multe reclame ca model.Este fiică de fotbalist și a absolvit dreptul, însă n-a profesat niciodată în domeniu. Marea pasiune a rămas pentru ea tot timpul fotbalul, iar în ultimii ani prezintă emisiunea dedicată Champions League la canal de televiziune Tring TV.

Murati este nepoata lui Pandi Stratobërdha, fondator al Universității din Tirana în 1957 și membru al Academiei de Științe din Albania, și a devenit vedetă în țara sa de mai multă vreme. Recent, faima sa a atins cote inimaginabile chiar și peste hotare, în urma apariților spectaculoase din platoul de televiziune la emisiunea dedicată UCL, scrie thesun.co.uk.

Sexy-prezentatoarea găzduiește cu brio emisiunea de Champions League încă de la 21 de ani, iar de aici, conform presei britanice, și-a atras porecla de „Regina Europei”.

Prezență constantă în filme, seriale și piese de teatru. Este un adevărat sprijin pentru femeile din Albania

A bifat în cariera sa de model are mai multe coperte de reviste, fiind cea mai tânără apariție pe coperta revistei „Living”, la doar 21 de ani. Ea a adunat mai multe roluri în emisiuni, filme, seriale și piese de teatru.

Eva Murati a debutat în cinemtografie în pelicula „The Outlaw” în 2013, iar în 2016, a jucat în serialul TV Skanderbeg. Ulterior a apărut și în „You Can Call Me John”, iar acum este implicată în proiectul Familja Kuqezi.

 » Citește mai mult…