Cuplu bombă în tenis: noul star absolut al circuitului ATP se iubește, în secret până la Roland Garros, cu o rusoaică superbă din WTA, care e cu 3 ani mai mare decât el! GALERIE FOTO

Noul star absolut al circuitului ATP, Jannik Sinner (22 de ani, 2 ATP) se iubește cu o rusoaică superbă din WTA. Chiar dacă în ultimele săptămâni au fost doar zvonuri, acum au apărut primele dovezi că Jannik Sinner și Anna Kalinskaya (25 de ani) formează un nou cuplu. Kalinskaya a fost surprinsă de publicația italiană

Cuplu bombă în tenis: noul star absolut al circuitului ATP se iubește, în secret până la Roland Garros, cu o rusoaică superbă din WTA, care e cu 3 ani mai mare decât el! GALERIE FOTO

Noul star absolut al circuitului ATP, Jannik Sinner (22 de ani, 2 ATP) se iubește cu o rusoaică superbă din WTA. Chiar dacă în ultimele săptămâni au fost doar zvonuri, acum au apărut primele dovezi că Jannik Sinner și Anna Kalinskaya (25 de ani) formează un nou cuplu.

Kalinskaya a fost surprinsă de publicația italiană Ubitennis urmărindu-l pe numărul doi mondial din tribună în partida acestuia împotriva lui Christopher Eubanks, din primul tur al Openului Franței.

Jannik Sinner are o relație amoroasă cu Anna Kalinskaya

Jannik Sinner a câștigat meciul de deschidere de la Roland Garros și îl va înfrunta în turul doi, la sfârșitul acestei săptămâni, pe Richard Gasquet.Jucătorul italian de tenis a avut o relație de lungă durată cu modelul și influencerul Maria Braccini, dar „au luat o pauză” în 2021.

Apoi, publicația italiană Correire Della Sport a dezvăluit că atât Sinner, cât și Kalinskaya se află la Torino, jucătorul urmând și un tratament la centrul medical al celor de la Juventus.

De asemenea, Sinner și Kalinskaya au fost văzuți luând cina la Paris în ultimele zile, presa italiană relatând că „nu au ales o masă, ci au stat tot timpul la barul mare, discutând foarte strâns și încercând să nu fie observați”. Totodată, cei doi au fost văzuți împreună pe teren între antrenamentele de la Roland Garros, ceea ce a alimentat și mai mult aceste zvonuri.

Sinner își dorește discreție

Dar, în ciuda faptului că Anna Kalinskaya pare să confirme zvonurile prin prezența ei acolo, Sinner își dorește să fie mai rezervat. „Dacă sunt sau nu sunt cu o fată nu se va ști niciodată pe rețelele de socializare, pentru că vreau să-mi păstrez viața cât mai privată.

 » Citește toată știrea aici…