Ce a spus Sorana Cîrstea despre momentul în care lui Ion Țiriac jr. i-a înghețat inima la Roland Garros! „Am simțit că mi-a băgat cineva un cuțit!”

Sorana Cîrstea, locul 30 WTA, a pierdut în primul tur de la Roland Garros, după ce a fost învinsă de Anna Blinkova (55 WTA), scor 3-6, 6-3, 6-7 (5), într-un meci care a durat două ore și 26 de minute. După eliminare de la Paris, sportiva noastră a povestit momentul reaccidentării de la călcâi din

Ce a spus Sorana Cîrstea despre momentul în care lui Ion Țiriac jr. i-a înghețat inima la Roland Garros! „Am simțit că mi-a băgat cineva un cuțit!”

Sorana Cîrstea, locul 30 WTA, a pierdut în primul tur de la Roland Garros, după ce a fost învinsă de Anna Blinkova (55 WTA), scor 3-6, 6-3, 6-7 (5), într-un meci care a durat două ore și 26 de minute.

După eliminare de la Paris, sportiva noastră a povestit momentul reaccidentării de la călcâi din timpul primul set, unul extrem de dureros, despre care spune că a speriat-o teribil.

Clipe teribile pentru Sori la Roland Garros. „Am simțit că mi-a băgat cineva un cuțit!”

Sorana a dezvăluit după meci că se confruntă de trei luni cu accidentarea de la călcâi, din cauza căreia nu a avut evoluțiile cele mai bune. Recidiva a speriat-o rău pe sportiva noastră, durerea ascuțită făcând-o să urle pe teren.În ciuda accidentării, Cîrstea își reproșează totuși că a pierdut un meci pe care, spune ea, l-a avut în mână. Și are dreptate, deoarece nu a gestionat deloc bine momentele de la 6-5 în decisiv și 5-4 în tie-break.

„Nu a fost un meci de care să vreau să-mi amintesc… Am început bine, 3-0. La 3-2 am pus călcâiul, la care am probleme încă din februarie, cumva, nu știu, încercând să plec de la o minge, și am simțit că mi-a băgat cineva un cuțit.

Și, de acolo, a fost un pic complicat pentru că inițial m-am speriat. Apoi am chemat fizio, mi-a pus un tape, am zis, ușor-ușor, să trag de mine pentru că e un turneu important, chit că nu sunt 100%…

A fost un meci pe care l-am avut în mână, am avut foarte multe ocazii, inclusiv în setul decisiv, am avut 6-5, 30 egal, acolo ar fi trebuit să fiu un pic mai atentă,

 » Citește toată știrea aici…