Votează cel mai bun portar dinamovist din ultimul sfert de secol! Alege din cele 7 nominalizări ale campaniei Best of Dinamo 25 de ani!

De azi începe campania specială ProSport dedicată celor mai buni jucători de la Dinamo București în ultimul sfert de secol! Împreună alegem echipa de vis a „câinilor roșii” din ultimele decenii într-un proiect în premieră, Best of Dinamo 25 de ani! Iar startul ne oferă provocarea de a decide care e cel mai bun portar dinamovist

Votează cel mai bun portar dinamovist din ultimul sfert de secol! Alege din cele 7 nominalizări ale campaniei Best of Dinamo 25 de ani!

De azi începe campania specială ProSport dedicată celor mai buni jucători de la Dinamo București în ultimul sfert de secol! Împreună alegem echipa de vis a „câinilor roșii” din ultimele decenii într-un proiect în premieră, Best of Dinamo 25 de ani! Iar startul ne oferă provocarea de a decide care e cel mai bun portar dinamovist din această perioadă, din sezonul 1999/2000 inclusiv până azi!

Timp de aproximativ două zile vei putea alege din cele 7 propuneri pe care ți le-am pregătit.

  • Pentru portar, de la publicarea acestui material și până joi, 18 aprilie, ora 06:00 dimineața, votezi opțiunea ta în sondajul de la finalul acestui articol!

Poți vota un singur jucător o dată, iar fotbalistul cu cele mai multe voturi la final intră în echipa de vis, pe când locul doi devine rezervă în lotul suprem! Detaliile complete ale campaniei pot fi descoperite AICI. Ești pregătit să scrii istorie alături de eroii tăi din teren?
Cel mai bun portar dinamovist. Prima nominalizare, Ștefan Preda: portarul-trofeu al anilor 2000

În fiecare an din intervalul ales de noi în acest demers jurnalistic, Best of Dinamo 25 de ani, Ștefan Preda a reușit să câștige cel puțin câte un trofeu cu Dinamo. Eventul în anul 2000, Cupa în 2001-2002, din nou Cupa în 2002-2003 și al doilea titlu în sezonul 2003-2004. O salbă impresionantă de trofee! Fane Preda (foto jos, stânga) a fost preferat de către Cornel Dinu în fața lui Florin Prunea și, în cele din urmă, a reușit să se impună între buturile roș-albilor în echipa care a readus pe Dinamo, după ani în mediocritatea clasamentului, pe afișul de gală al fotbalului românesc.

Campion cu Dinamo, Ștefan Preda vine să lucreze în Ghencea:

Cristian Munteanu. „Babicu”, portarul de reflex cu trei Cupe și un campionat

Unul dintre greii vestiarului în prima jumătate a anilor 2000, Cristian Munteanu (foto sus, dreapta) este portarul cu patru trofee în palmares în tricoul lui Dinamo. „Babicu” a câștigat de două ori Cupa României (2002- 2003, anul în care a fost prezent în 20 de partide între buturile formației din „Ștefan cel Mare” și 2003-2004) și a reușit să cucerească titlul în stagiunea 2003-2004,

 » Citește mai mult…