Sorana Cîrstea e la pământ: a fost eliminată din nou din primul tur!

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (34 de ani, locul 29 WTA) este la pământ, după ce a fost eliminată din nou din primul tur. Cea care a eliminat-o pe româncă este Anhelina Kalinina (44 WTA), în primul tur al turneului WTA 500 pe iarbă de la Eastbourne. Sorana Cîrstea a pierdut în două seturi, scor 3-6, 2-6

Sorana Cîrstea e la pământ: a fost eliminată din nou din primul tur!

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (34 de ani, locul 29 WTA) este la pământ, după ce a fost eliminată din nou din primul tur.

Cea care a eliminat-o pe româncă este Anhelina Kalinina (44 WTA), în primul tur al turneului WTA 500 pe iarbă de la Eastbourne.

Sorana Cîrstea a pierdut în două seturi, scor 3-6, 2-6, împotriva ucrainencei Anhelina Kalinina.

Sorana Cîrstea a fost eliminată din primul tur al turneului WTA 500 pe iarbă de la Eastbourne de Anhelina Kalinina 

Cea mai bine clasată jucătoare a României a început cu stângul sezonul.

Sportiva din Ucraina care a învins-o pe română vine din calificări și a cedat doar cinci gameuri în fața Soranei Cîrstea, iar în turul doi o va întâlni pe Madison Keys (12 WTA, favorită numărul patru).

Este a treia înfrângere pe care sportiva Sorana Cîrstea o suferă în duelurile directe cu Anhelina Kalinina. În runda următoare, ucraineanca Kalinina o va întâlni pe americanca Madison Keys (12 WTA, favorită nr. 4), potrivit Agerpres.

La celălalt turneu pe iarbă la care a participat în acest an Sorina Cîrstea, WTA Birmingham, a fost eliminată tot în primul tur, de sportiva Lin Zhu.
Sorana Cîrstea explică de ce a ales să se mute din România

Sorana Cîrstea a decis să lase România în urmă cu doi ani și să se mute în Dubai.

„M-am mutat acum doi ani în Dubai. Jumătate de an, în general perioada de iarnă, sunt în Dubai, iar în restul anului, din primăvară și până la toamnă sunt în București. Însă, acasă va rămâne tot timpul București, tot timpul România”, a spus Sorana Cîrstea, potrivit Digi Sport.

Bucureșteanca mai spunea că este deranjată de faptul că investițiile din sportul românesc lipsesc cu desăvârșire.

 » Citește toată știrea aici…