Sfârșit de infarct: Gloria Bistrița a pierdut finala EHF European League într-un mod dramatic!

Gloria Bistrița a pierdut finala EHF European League fața celor de la Storhamar Handball Elite, scor 27-29, într-un mod dramatic și a avut parte de un final de meci de infarct. Astfel, elevele pregătite de antrenorul Florentin Pera au ratat șansa de a-și trece în palmares primul trofeu european. Gloria Bistrița pierde finala EHF European

Sfârșit de infarct: Gloria Bistrița a pierdut finala EHF European League într-un mod dramatic!

Gloria Bistrița a pierdut finala EHF European League fața celor de la Storhamar Handball Elite, scor 27-29, într-un mod dramatic și a avut parte de un final de meci de infarct.

Astfel, elevele pregătite de antrenorul Florentin Pera au ratat șansa de a-și trece în palmares primul trofeu european.

Gloria Bistrița pierde finala EHF European League după un sfârșit de infarct

Iubitorii sportului din România au avut parte de o zi plină de trăiri intense. După ce Dunărea Brăila a pierdut într-un mod dramatic finala mică în compania celor de la Nantes, în urma loviturilor de departajare, a venit rândul jucătoarelor de la Gloria Bistrița să le ofere emoții spectatorilor. Gruparea antrenată de Florentin Pera a fost învinsă, în mare finală EHF European League de către Storhamar, cu scorul de 27-29. Astfel, Gloria Bistrița a ratat șansa de a-și trece în palmares primul trofeu european din istorie.

Finala a fost extrem de echilibrată, iar ultimele minute ale partidei au fost de infarct. În cele din urmă, Storhamar a reușit să se impună la o diferență de două goluri.
Echipele eliminate de cele două finaliste

Gloria Bistrița a avut un parcurs european foarte bun, ajungând până în finala EHF European League. În semifinale, echipa antrenată de Florentin Pera a învins-o pe Dunărea Brăila, cu scorul de 37-26.

Storhamar Handball Elite, formație norvegiană, s-a impus în semifinale în fața celor de la Neptunes Nantes, scor 28-27.

Intra pe canalul PROSPORT de Whatsapp!

 » Citește toată știrea aici…