S-a terminat visul frumos pentru Rafa Nadal. Anunțul trist al spaniolului: „E cel mai bine pentru corpul meu”

Rafa Nadal a făcut un anunț care îi va întrista pe fani. S-a terminat visul frumos, după ce spaniolul a decis să nu participe la următorul turneu de Mare Slem. Dublul campion de la Wimbledon a decis să nu participe, pentru al doilea an consecutiv, la unul din cele mai importante turnee din sezonul competițional.

S-a terminat visul frumos pentru Rafa Nadal. Anunțul trist al spaniolului: „E cel mai bine pentru corpul meu”

Rafa Nadal a făcut un anunț care îi va întrista pe fani. S-a terminat visul frumos, după ce spaniolul a decis să nu participe la următorul turneu de Mare Slem.

Dublul campion de la Wimbledon a decis să nu participe, pentru al doilea an consecutiv, la unul din cele mai importante turnee din sezonul competițional. Spaniolul este trist fiindcă e nevoit să ia această decizie, dar este mai bine pentru corpul său să ia o pauză.

Rafael Nadal, trădat de corp, spune pas turneului de la Wimbledon: „E cel mai bine pentru corpul meu”

Vârsta nu iartă pe nimeni, nici pe Rafael Nadal, unul din cei mai longevivi sportivi din lumea tenisului mondial. Ajuns la 38 de ani, rămâne în continuare un jucător de temut, dar accidentările din ultimii ani și-au pus amprenta pe corpul ibericului. Nadal a fost nevoit să renunțe la Wimbledon pentru a se pregăti pentru ultima sa participare la Jocurile Olimpice de la Paris.„În timpul conferinței de presă pe care am susținut-o după meciul de la Roland Garros am fost întrebat de programul meu din vara aceasta, iar de atunci m-am antrenat doar pe zgură. Ieri am anunțat că voi juca la Olimpiada de la Paris, pentru ultima dată.

Cu acest obiectiv în minte, cred că cel mai bine pentru corpul meu este să nu schimb suprafețele și să continui să joc pe zgură până atunci. Din acest motiv voi rata turneul de la Wimbledon din acest an.

Sunt trist că nu putea să trăiesc atmosfera extraordinară a acestui eveniment grandios, care va fi mereu în inima mea, și să fiu alături de fanii britanici, care m-au susținut mereu foarte tare. Îmi veți lipsi”, le-a transmis Rafa Nadal fanilor.

Rafael Nadal a debutat la Wimbledon în 2003. În 2008 a obținut primul său succes la All England Club, iar doi ani mai târziu a cucerit ultimul său trofeu în cadrul acestui turneu de Mare Slem.

Rafael Nadal nu riscă prezența la JO de la Paris

Ibericul își dorește foarte mult să participe la Jocurile Olimpice de la Paris,

 » Citește mai mult…