Fostul antrenor de la Dinamo îl scoate din calcule pe Ianis Hagi pentru meciul cu Ucraina. Motivele pentru care „decarul” nu va fi titular la meciul de debut la EURO 2024. VIDEO

Ianis Hagi este prezent alături de echipa națională a României la EURO 2024, dar fostul antrenor de la Dinamo consideră că acesta nu va fi titular cu Ucraina. Un experimentat antrenor, care a stat mult timp pe banca primei reprezentative, a dezvăluit motivele pentru care „decarul” nu va fi titular în prima partidă disputată de

Fostul antrenor de la Dinamo îl scoate din calcule pe Ianis Hagi pentru meciul cu Ucraina. Motivele pentru care „decarul” nu va fi titular la meciul de debut la EURO 2024. VIDEO

Ianis Hagi este prezent alături de echipa națională a României la EURO 2024, dar fostul antrenor de la Dinamo consideră că acesta nu va fi titular cu Ucraina.

Un experimentat antrenor, care a stat mult timp pe banca primei reprezentative, a dezvăluit motivele pentru care „decarul” nu va fi titular în prima partidă disputată de „tricolori” la EURO 2024.

Care sunt șansele ca Ianis Hagi să fie titular cu Ucraina

Ianis Hagi, unul dintre cei mai importați fotbaliști ai României în campania de calificare la EURO 2024 este un mare semn de întrebare pentru iubitorii fotbalului înainte de debutul echipei naționale la turneul final, cu Ucraina.„Decarul” a evoluat în stagiunea recent încheiată în La Liga, la Deportivo Alaves, unde a fost împrumutat de scoțienii de la Glasgow Rangers. Românul nu a reușit să impresioneze în Spania și a fost folosit destul de rar în partidele din campionat. Astfel, trupa din La Liga nu a dorit să activeze clauza prin care putea să-l transfere definitiv pe Ianis Hagi.

În condițiile în care a bifat puține meciuri în ultima stagiune, s-ar putea ca internaționalul român să nu fie introdus în teren încă din primul minut la EURO 2024, cel puțin în partida de debut împotriva Ucrainei.

Prezent în studioul ProSport Live, Eugen Neagoe a vorbit despre calitățile pe care le are Ianis Hagi și a afirmat că nu cred că acesta poate fi titular cu Ucraina, în ciuda faptului că este un jucător care poate fi decisiv pentru echipa națională.

„Părerea mea e că Ianis Hagi nu va fi titular în meciul cu Ucraina. Pe parcurs e posibil să apară, e un jucător care poate fi decisiv, poate veni cu ceva nou, cu o pasă sau un șut, are execuții foarte bune. Este un jucător care-mi place. Din păcate, nu a jucat în permanență, meci de meci. A mai intrat în ultima perioadă la Alaves. În momentul în care nu joci este o problemă, nu e simplu.

 » Citește mai mult…