Rivala Simonei Halep sparge toate topurile în antreprenoriat cu o nouă afacere de succes! Ce vedetă a venit imediat să o susțină pe Serena Williams: „Te iubesc”

Serena Williams, rivala Simonei Halep, sparge toate topurile în antreprenoriat cu o nouă afacere de succes, fiind susținută în demersul său și de Khloe Kardashian. Fostul număr 1 mondial Serena Williams și-a exprimat admirația pentru Khloe Kardashian, care îi susține noua afacere. Williams, care a câștigat 24 de titluri majore în timpul carierei sale, s-a

Rivala Simonei Halep sparge toate topurile în antreprenoriat cu o nouă afacere de succes! Ce vedetă a venit imediat să o susțină pe Serena Williams: „Te iubesc”

Serena Williams, rivala Simonei Halep, sparge toate topurile în antreprenoriat cu o nouă afacere de succes, fiind susținută în demersul său și de Khloe Kardashian.

Fostul număr 1 mondial Serena Williams și-a exprimat admirația pentru Khloe Kardashian, care îi susține noua afacere.

Williams, care a câștigat 24 de titluri majore în timpul carierei sale, s-a retras în urmă cu doi ani, la US Open 2022.  De atunci, ea a fost implicată activ în dezvoltarea  multiplelor sale afaceri din întreaga lume.

Serena Williams, rivala Simonei Halep, sparge toate topurile în antreprenoriat cu noua sa afacere de succes. Khloe Kardashian a venit imediat să o susțină pe Serena Williams: „Te iubesc”

Americanca a pus, recent, bazele unei noi afaceri în domeniul beauty cu o nouă linie de produse, numită „Wyn Beauty by Serena”.

Fosta sportivă a fost încântată să primească sprijin din partea bunei sale prietene Khloe Kardashian. Se știe că Serena Williams are o relație de prietenie cu familia Kardashian de multă vreme.În afară de Khloe, ea este adesea văzută la evenimente cu vedeta americană și femeia de afaceri Kim Kardashian. De asemenea, Khloe a admirat ținuta lui Williams la Premiile Oscar din 2024. Femeia, în vârstă de 42 de ani, a purtat o rochie bodycon neagră la evenimentul care a avut loc la Dolby Theatre, Los Angeles California.

„Wow”, a spus Khloe Kardashian despre postarea Serenei Williams pe Instagram.

În ceea ce privește noua sa aventură în lumea afacerilor, Williams a subliniat că a fost mereu interesată de frumusețe. Ea a vorbit despre provocările cu care s-a confruntat în timp ce încerca să mențină standardele de frumusețe în timpul carierei sale de sportivă.

„Întotdeauna am fost interesată de frumusețe.

 » Citește toată știrea aici…