Gafa Arynei Sabalenka, jucătoarea acuzată că a distrus căsnicia unui milionar, la doar o lună și jumătate după ce fostul ei iubit a murit în condiții misterioase! Cea mai neastâmpărată sportivă din WTA a comis-o de ziua ei

Aryna Sabalenka a împlinit 26 de ani duminică, 5 mai, iar jucătoarea de tenis a oferit un moment amuzant la sărbătorirea aniversării ei. Jucătoarea din Belarus a scăpat, din greșeală, o bucată considerabilă din tortul aniversar. Momentul a fost înregistrat, iar videoclipul a fost distribuit ulterior pe rețelele de socializare. Cea de-a 26-a aniversare a

Gafa Arynei Sabalenka, jucătoarea acuzată că a distrus căsnicia unui milionar, la doar o lună și jumătate după ce fostul ei iubit a murit în condiții misterioase! Cea mai neastâmpărată sportivă din WTA a comis-o de ziua ei

Aryna Sabalenka a împlinit 26 de ani duminică, 5 mai, iar jucătoarea de tenis a oferit un moment amuzant la sărbătorirea aniversării ei.

Jucătoarea din Belarus a scăpat, din greșeală, o bucată considerabilă din tortul aniversar. Momentul a fost înregistrat, iar videoclipul a fost distribuit ulterior pe rețelele de socializare.

Cea de-a 26-a aniversare a venit la o zi după ce a pierdut finala feminină de simplu la turneul de la Madrid.

Aryna Sabalenka a împărtățit cu fanii săi de pe rețelele de socializare un moment amuzant de la petrecerea de ziua ei

Sportiva, împreună cu adversara sa Iga Swiatek, au oferit un meci palpitant. A fost o revanșă a finalei de anul trecut de la Madrid, pe care Sabalenka o câștigase. Dar acum Swiatek, numărul 1 mondial WTA, a fost cea care a impus ritmul, impunându-se cu 7-5 în primul set.

Poloneza nu a putut însă să-și păstreze elanul în setul al doilea, Sabalenka revenind și câștigând în cele din urmă cu 6-4. În setul decisiv s-a ajuns la tiebreak, unde dubla campioană de la Australian Open a avut trei mingi de meci.Cu toate acestea, Swiatek nu s-a lăsat înfrântă, iar poloneza a salvat toate cele trei mingi de meci ale lui Sabalenka. Apoi, s-a impus și a cucerit al 20-lea titlu al carierei. Astfel, poloneza și-a luat revanșa față de Sabalenka pentru finala pierdută anul trecut în fața belarusei în capitala Spaniei.

Aryna Sabalenka a participat la o conferință de presă la scurt timp după încheierea ceremoniei de înmânare a trofeelor, unde a vorbit despre ziua ei de naștere și despre faptul că speră „să fie într-o dispoziție bună”.

„Mâine este ziua mea de naștere (n.r 5 mai),

 » Citește toată știrea aici…