Marius Lulea, prim-vicepreședintele AUR, aduce o acuzație gravă în cadrul unei postări. Acesta susține că recentele alegeri au fost profund viciate prin fraude sistematice, cerând anularea rezultatelor și organizarea unor noi alegeri.

Declarația care a zguduit scena politică

„Alegerile au fost fraudate, trebuie anulate și refăcute”, a afirmat Marius Lulea, subliniind că a descoperit multiple nereguli care pun sub semnul întrebării legitimitatea rezultatelor.

Posibilele metode de fraudă:

  • Voturi multiple: Au fost identificate cazuri în care aceeași persoană a votat de mai multe ori, în diferite secții de votare.
  • Voturi fictive: Listele electorale au fost umflate artificial cu persoane inexistente sau decedate.
  • Manipularea rezultatelor: Discrepanțe majore între numărul de voturi raportat și cel observat de martori în mai multe circumscripții.

Lulea a insistat că aceste nereguli nu sunt izolate, ci indică un sistem organizat de fraudare a alegerilor.

În încheierea declarației sale, Lulea a transmis un mesaj ferm adresat statului paralel: “De ce se tem nu vor scăpa; poporul va ști să își facă singur dreptate.” Acesta reprezintă un apel la mobilizarea cetățenilor împotriva corupției și a influențelor ilegale care, susține el, au pervertit sistemul democratic al României.