Luptătorul Alin Alexuc-Ciurariu dezvăluie secretul deplasărilor în străinătate: „Nu am concurenți la categoria mea de 130 de kilograme, nu există grei în România” | VIDEO EXCLUSIV DRUMUL SPRE PARIS

Alin Alexuc-Ciurariu va concura la Jocurile Olimpice la lupte, categoria 130 de kilograme, și a fost invitatul emisiunii Drumul spre Paris, realizată de jurnalistul Daniel Nazare. Tema discuției a fost axată pe Olimpiada de la Paris 2024, unde sportivul originar din Botoșani a reușit deja să obțină biletele. Luptătorul Alin Alexuc-Ciurariu dezvăluie secretul deplasărilor în

Luptătorul Alin Alexuc-Ciurariu dezvăluie secretul deplasărilor în străinătate: „Nu am concurenți la categoria mea de 130 de kilograme, nu există grei în România” | VIDEO EXCLUSIV DRUMUL SPRE PARIS

Alin Alexuc-Ciurariu va concura la Jocurile Olimpice la lupte, categoria 130 de kilograme, și a fost invitatul emisiunii Drumul spre Paris, realizată de jurnalistul Daniel Nazare.

Tema discuției a fost axată pe Olimpiada de la Paris 2024, unde sportivul originar din Botoșani a reușit deja să obțină biletele.

Luptătorul Alin Alexuc-Ciurariu dezvăluie secretul deplasărilor în străinătate: „Nu am concurenți la categoria mea de 130 de kilograme, nu există grei în România” 

Sportivul român Alin Alexuc-Ciurariu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, acum o lună, după ce a obţinut victorii pe linie la turneul preolimpic mondial de lupte de la Istanbul, la cat. 130 kg, greco-romane.

Fostul campion european din 2020 l-a învins în optimile de finală pe tadjicul Eduard Babenoşev, în sferturi a trecut de japonezul Sota Okumura, iar în semifinale l-a învins pe estonianul Heiki Nabi (nu se dispută finala, primii doi luptători de la fiecare categorie obţinând biletele pentru JO 2024).Pentru Alin Alexuc va fi a patra ediţie a Jocurilor Olimpice, după Londra 2012 (locul 16), Rio 2015 (locul 5) şi Tokyo 2020 (locul 12).

„Eu mă antrenez în alte țări. Nu am concurenți la categoria mea de 130 de kilograme, nu există grei în România.

Sunt grei, foști luptători, vin la Naționale, e nivel slăbuț. Vin de plăcere, își aduc aminte. Eu am nevoie de luptători care să-mi pună probleme, doar așa pot progresa.

De asta caut să mă antrenez cu unii foarte buni. E foarte greu să ai hobby-uri când faci sport de performanță. Eu mă antrenez în fiecare zi, dacă nu sunt la lot, mă duc la club, nu trece nicio zi fără pregătire.

Duminica stau liniștit,

 » Citește toată știrea aici…