Jucătorul lui Patrick Mouratoglou a schimbat cuvinte grele cu Novak Djokovic în timpul meciului Danemarca – Serbia de la EURO! Ce s-a întâmplat în vestiar între cei doi tenismeni

Jucătorul antrenat de reputatul tehnician lui Patrick Mouratoglou a recunoscut că a schimbat cuvinte grele cu Novak Djokovic, în timpul meciului Danemarca – Serbia de la EURO. Danezul Holger Rune nu a ascuns faptul că a făcut schimburi de mesaje mai dure cu sârbul Novak Djokovic, în timpul meciului celor două naționale de la EURO

Jucătorul lui Patrick Mouratoglou a schimbat cuvinte grele cu Novak Djokovic în timpul meciului Danemarca – Serbia de la EURO! Ce s-a întâmplat în vestiar între cei doi tenismeni

Jucătorul antrenat de reputatul tehnician lui Patrick Mouratoglou a recunoscut că a schimbat cuvinte grele cu Novak Djokovic, în timpul meciului Danemarca – Serbia de la EURO.

Danezul Holger Rune nu a ascuns faptul că a făcut schimburi de mesaje mai dure cu sârbul Novak Djokovic, în timpul meciului celor două naționale de la EURO 2024.

Novak Djokovic a avut parte de mesaje dure pe telefon din partea jucătorului lui Patrick Mouratoglou

Danemarca și Serbia au fost adversare în ultima etapă a Grupei C de la EURO 2024. Scorul final a fost 0-0, rezultat în urma căruia Danemarca a ocupat locul 2 și s-a calificat în optimi, unde va juca sâmbătă, 29 iunie, de la ora 22:00, împotriva Germaniei.



„Evident că i-am trimis un mesaj. Suntem încă prieteni, așa că e bine! A plecat la Munchen. Ne-am gândit chiar să mergem împreună. Nu știu cum să descriu meciul, dar măcar am reușit să ne calificăm in optimile de finală și sunt foarte fericit!”, a spus Rune, aflat pe locul 15 ATP, potrivit tennisupdate.com.

Rune și Djokovic se pot întâlni în optimi la Wimbledon

Rune și Djokovic ar putea continua disputa la Wimbledon. Cei doi sunt pe aceeași jumătate de tablou și, dacă se vor respecta calculele hârtiei, vor fi adversari în optimi.

În runda de debut, sârbul, aflat pe locul 2 în clasament mondial, îl va înfrunta pe cehul Vit Kopriva (123 ATP), jucător venit din calificări, fază a competiției în care a câștigat trei partide. În cazul unei victorii, Novak Djokovic va juca în continuare cu Jacob Fearnley (Marea Britanie, 271 ATP) sau Alejandro Moro Canas (Spania, 189 ATP).

La rândul lui, Rune debutează la Wimbledon,

 » Citește toată știrea aici…