Iga Swiatek recunoaște puterea pe care i-o dă tenisul! „După ce mă las, pot să fac orice doresc!”

Iga Swiatek, numărul 1 WTA, a acordat un interviu în care a vorbit despre provocările pe care le întâlnește în tenis dar și despre satisfacțiile pe le-a avut de-a lungul carierei. Sportiva a recunoscut că tenisul este un sport care îi dă foarte multă putere și a vorbit despre oportunitățile pe care le va avea

Iga Swiatek recunoaște puterea pe care i-o dă tenisul! „După ce mă las, pot să fac orice doresc!”

Iga Swiatek, numărul 1 WTA, a acordat un interviu în care a vorbit despre provocările pe care le întâlnește în tenis dar și despre satisfacțiile pe le-a avut de-a lungul carierei.

Sportiva a recunoscut că tenisul este un sport care îi dă foarte multă putere și a vorbit despre oportunitățile pe care le va avea în momentul care se va retrage din sport.

Iga Swiatek vorbește despre puterea pe care i-o dă tenisul

Iga Swiatek, numărul 1 WTA, se pregătește de Wimbledon și a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre satisfacțiile pe care le-a trăit datorită sportului pe care îl practică. Aceasta a recunoscut că tenisul îi dă putere și a dezvăluit că este fericită pentru că, în momentul în care se va retrage, va putea să facă orice își dorește. Mai mult glumind, Iga Swiatek a spus că îi place foarte mult că tenisul îi aduce și satisfacții materiale.„Ceea ce îmi place foarte mult este faptul că reușesc să câștig mult din tenis. Sunt recunoscătoare pentru faptul că tenisul îmi oferă această viață, pe care o trăiesc în momentul de față. Practic, după ce îmi închei cariera pot face orice. Acest lucru este posibil datorită tenisului și voi fi mereu recunoscătoare pentru asta. Totodată, o satisfacție foarte mare provine și din faptul că am reușit să fac progrese uriașe, să rezolve anumite lucruri care nu funcționau înainte”, a declarat Iga Swiatek, în cadrul unei conferințe de presă.

Cea mai mare provocare pentru Iga Swiatek

Sportiva din Polonia a vorbit și despre provocările pe care le întâlnesc jucătorii de tenis de-a lungul carierei. Schimbarea suprafețelor de joc, susține Iga Swiatek, este un lucru care poate fi deranjant și care de multe ori îi derutează pe sportivi.

 » Citește toată știrea aici…