România poate avea infrastructură modernă și servicii publice de calitate, finanțate din fonduri europene. Cu toate acestea, Coaliția PSD-PNL pare să renunțe la aceste fonduri pentru a menține privilegiile și sinecurile pentru anumiți indivizi. Este important să ne implicăm și să stopăm această situație pentru a ne asigura un viitor mai bun.

Guvernul PSD-PNL promitea să facă economii și să reorganizeze instituțiile publice, dar în realitate numărul angajaților la stat a crescut, ajungând la cifre-record. Această creștere nu a rezolvat criza de personal din domenii esențiale precum sănătatea și educația, care se confruntă cu deficite mari. În schimb, s-au creat posturi bine plătite în diverse instituții pentru a mulțumi anumiți politicieni.

Cheltuielile de personal ale statului au crescut semnificativ, iar Guvernul a introdus noi taxe și a majorat altele pentru a acoperi aceste creșteri. Este esențial să fim vigilenți și să acționăm pentru a opri aceste practici și a asigura o administrare corectă a fondurilor publice.