Fiica lui Leonard Doroftei nu a mai vrut să audă de părinții ei și a decis să fugă din Canada în România! „Cinci ani nu a ieșit din casă”

Leonard Doroftei este stabilit de mai mulți ani în Canada, împreună cu familia. Marele campion a dezvăluit că lucrurile nu au fost deloc simple, mai ales pentru fiica lui, care la un moment dat nu a mai vrut să audă de părinții ei și a decis să fugă din Canada în România. Leonard Doroftei a

Fiica lui Leonard Doroftei nu a mai vrut să audă de părinții ei și a decis să fugă din Canada în România! „Cinci ani nu a ieșit din casă”

Leonard Doroftei este stabilit de mai mulți ani în Canada, împreună cu familia. Marele campion a dezvăluit că lucrurile nu au fost deloc simple, mai ales pentru fiica lui, care la un moment dat nu a mai vrut să audă de părinții ei și a decis să fugă din Canada în România.

Leonard Doroftei a povestit despre viața pe care o are departe de casă și a dezvăluit că Vanessa, fiica lui, este cea care nu s-a adaptat peste hotare și își dorește să se întoarcă în țară.

Fiica lui Leonard Doroftei își dorește să se întoarcă în România

Leonard Doroftei locuiește de mai mulți ani în Canada, împreună cu familia. Recent „Moșul” a dezvăluit că fiica lui, Vanessa, s-a adaptat foarte greu departe de țară și a dezvăluit că timp de cinci ani de zile nu a ieșit din casă decât cu părinții.Totodată, marele campion a vorbit despre planurile pe care tânăra le are pentru viitor și a declarat că Vanessa își dorește să dea la medicină.

„Vanessa, crede-mă, ea 5 ani de zile nu a ieșit din casă, adică doar cu noi, a zis la un moment dat: «Stop nu mai vreau cu voi, stop!», s-a plictisit de noi. Fiecare vacanță și-a petrecut-o în România, pe perioada liberă pe care a avut-o venea în România, ea a fost cea mai afectată.

Ea termină colegiul de acolo, cum au ei regulile lor, îți dai seama, să înveți limbă nouă, cum a fost franceza, greu pentru ea, și a răzbit. Acum e în România, se întoarce peste două săptămâni să termine colegiul, mai are o perioadă scurtă și vine în România la facultate.

Prima dată a zis că vrea medicină,

 » Citește toată știrea aici…