CFR Cluj intră în forță în negocierile cu Tudor Băluță, fotbalist ofertat deja de Dinamo şi Universitatea Craiova! Dan Petrescu e gata să dea lovitura cu fotbalistul creat de Hagi

Tudor Băluță a rămas liber de contract și ofertele curg pe bandă rulantă. După Dinamo și Universitatea Craiova, CFR intră în lupta pentru semnătura jucătorului crescut de Gică Hagi. Mijlocașul crescut de Academia lui Gică Hagi nu duce lipsă de oferte, după despărțirea de Farul Constanța. Dan Petrescu vrea să dea lovitura și să îl

CFR Cluj intră în forță în negocierile cu Tudor Băluță, fotbalist ofertat deja de Dinamo şi Universitatea Craiova! Dan Petrescu e gata să dea lovitura cu fotbalistul creat de Hagi

Tudor Băluță a rămas liber de contract și ofertele curg pe bandă rulantă. După Dinamo și Universitatea Craiova, CFR intră în lupta pentru semnătura jucătorului crescut de Gică Hagi.

Mijlocașul crescut de Academia lui Gică Hagi nu duce lipsă de oferte, după despărțirea de Farul Constanța. Dan Petrescu vrea să dea lovitura și să îl transfere pe mijlocașul defensiv care a jucat și în Premier League.

CFR Cluj l-a ofertat pe Tudor Băluță: jucătorul încă nu a oferit un răspuns

Dan Petrescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorului de două milioane de euro rămas liber de contract, după despărțirea de gruparea constănțeană. Potrivit celor de la Digisport, jucătorul ar fi fost contactat de conducerea clujeană, după ce Dan Petrescu a spus că e un jucător interesant.(n.r. Tudor Băluţă ar fi o variantă pentru dumneavoastră? A devenit liber de la Farul). Da, e un jucător interesant. Nu m-am gândit la el. Nici nu ştiam că e liber, am aflat acum. Dar avem şi alte opţiuni”, a spus Dan Petrescu, la AS.ro.

Totuși, mijlocașul defensiv care a mai evoluat la Brighton, în Premier League, nu este gata să revină în Superliga și prioritizează ofertele din străinătate. Tudor Băluță ar vrea să își mai încerce încă o dată norocul într-un campionat de top din Europa, chiar dacă experiențele de la Brighton, Den Haag sau Dinamo Kiev nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

Tudor Băluță, ofertat deja de două cluburi din străinătate! Ar putea deveni coleg cu Andrei Artean în Cipru

Tudor Băluță a încheiat recent colaborarea cu Farul, dar este deja asaltat cu oferte din campionatul intern și din străinătate. Două cluburi, din Polonia și din Cipru, au intrat în cursa pentru semnătura jucătorului. Este vorba de Cracovia, formație poloneză la care evoluează și Virgil Ghiță, și Apollon Limassol, din Cipru, unde joacă Andrei Artean.

Cea mai bună opțiune dintre cele două ar fi Apollon Limassol, formație care a reușit să câștige titlul în Cipru și se va lupta pentru un loc în grupele Ligii Campionilor.

 » Citește mai mult…