Fostul portar de la Manchester City sare în apărarea lui Horațiu Moldovan, înainte de EURO 2024

Horațiu Moldovan, portarul celor de la Atletico Madrid, va fi prezent la EURO 2024 cu naționala României, iar decizia selecționerului Edi Iordănescu a fost intens criticată. Fostul portar al celor de la Manchester City a vorbit despre această situație și i-a luat apărarea lui Horațiu Moldovan, explicând de ce este corect ca acesta să facă

Fostul portar de la Manchester City sare în apărarea lui Horațiu Moldovan, înainte de EURO 2024

Horațiu Moldovan, portarul celor de la Atletico Madrid, va fi prezent la EURO 2024 cu naționala României, iar decizia selecționerului Edi Iordănescu a fost intens criticată.

Fostul portar al celor de la Manchester City a vorbit despre această situație și i-a luat apărarea lui Horațiu Moldovan, explicând de ce este corect ca acesta să facă parte din lotul României pentru turneul final din Germania.

Costel Pantilimon îi ia apărarea lui Horațiu Moldovan

România va fi prezentă la turneul final din Germania, care se va desfășura în perioada 14 iunie 2024 – 14 iulie 2024. „Tricolorii” fac parte dintr-o grupă cu Ucraina, Belgia și Slovacia și își doresc să depășească această fază a competiției.Printre fotbaliștii convocați de Edi Iordănescu se numără și Horațiu Moldovan, portarul celor de la Atletico Madrid, care nu a reușit să debuteze pentru echipa din capitala Spaniei. Astfel, au apărut multe voci care susțin că fostul portar de la Rapid București nu trebuia să fie prezent la EURO 2024.

Costel Pantilimon l-a apărat pe Horațiu Moldovan și a explicat de ce acesta trebuie să fie prezent la turneul final, chiar dacă nu a jucat nici măcar un minut pentru trupa lui Diego Simeone.

„Cluburile mari au doi portari de valori apropiate sau o diferență mică. Barcelona i-a avut pe Bravo și pe Ter Stegen, Juventus i-a avut pe Buffon și Szczesny.

Cluburile mari fac asta. E o oportunitate rară să ajungi la un asemenea club. Nu știi ce se poate întâmpla mâine și cum poți deveni titular. Mi se pare o oportunitate enormă. Lucruri rele nu are ce să învețe. Presiunea oricum ți-o dă nivelul crescut în antrenamente.

E un plus foarte mare să avem jucători la nivelul respectiv. Nu aș vedea-o ca pe o tragedie. Abia s-a transferat. Hai să-i dăm puțin timp. E acolo. E cumva unul dintre jucătorii respectați. Când un club mare plătește ceva pe tine există sigur o strategie”, a spus Costel Pantilimon, potrivit Sport.ro.

 » Citește mai mult…