Ce veste despre Alcaraz și Nadal! Vor scrie istorie împreună la Paris, la Jocurile Olimpice

Jucătorii spanioli de tenis Carlos Alcaraz și Rafael Nadal vor scrie istorie la ediția din acest an Jocurilor Olimpice, de la Paris, urmând să evolueze împreună în proba de dublu. Carlos Alcaraz și Rafael Nadal, cei mai iubiți jucători spanioli de tenis ai momentului, își vor reprezenta țara la Jocurile Olimpice de la Paris, atât

Ce veste despre Alcaraz și Nadal! Vor scrie istorie împreună la Paris, la Jocurile Olimpice

Jucătorii spanioli de tenis Carlos Alcaraz și Rafael Nadal vor scrie istorie la ediția din acest an Jocurilor Olimpice, de la Paris, urmând să evolueze împreună în proba de dublu.

Carlos Alcaraz și Rafael Nadal, cei mai iubiți jucători spanioli de tenis ai momentului, își vor reprezenta țara la Jocurile Olimpice de la Paris, atât la simplu, cât și la dublu.

Carlos Alcaraz și Rafael Nadal au șansa să aducă Spaniei trei medalii la Jocurile Olimpice de la Paris

Căpitanul echipei Spaniei, fostul mare jucător iberic Carlos Ferrer, este încântat de jucătorii pe care îi are în lot, fiind optimist în câștigarea mai multor medalii. În afară de Alcaraz și Nadal, din lot mai fac parte Marcel Granollers, Alejandro Davidovich Fokina și Pablo Carreno Busta. La feminin vor juca Sara Sorribesc Tormo și Cristina Bucșa. Paula Badosa s-a retras în ultimul moment, din motive medicale.„Avem o echipă grozavă și se va juca la Roland Garros. Să sperăm să aducem bucurie sportului spaniol. Sunt entuziasmat. Sunt mândru că fac parte din această echipă și am la dispoziție jucători atât de buni.

Nu e sunt cel care spune câte medalii vom obține, dar le putem obține. Carlos tocmai a câștigat Roland Garros și Rafa a concurat la un nivel grozav. Mai este timp până pe 27 iulie (n.r. – ziua când încep meciurile).

Carreno revine după o accidentare și se simte din nou în formă. Davidovich poate avea rezultate bune, iar Granolleres este numărul 1 la dublu. Nu mă pot plânge. Sper să aibă rezultate bune”, a explicat Ferrer, conform AS, care nu a exclus o finală Nadal-Alcaraz pentru aur.

Marea absentă din echipa feminină de tenis a Spaniei este Paula Badosa

Anabel Medina,

 » Citește toată știrea aici…