Alexandru Dedu exclude varianta demisiei de la Corona Brașov: „Avem nevoie de niște clarificări“

La Corona Brașov se anunță schimbări majore, asta după ce Allen Coliban a pierdut alegerile pentru funcția de primar al Brașovului, în fața lui George Scripcaru. Adus la Corona de Allen Coliban, Alexandru Dedu, managerul Coronei, nu este agreat de Scripcaru, astfel că scaunul fostului șef al FRH se clatină serios. Dedu se află în

Alexandru Dedu exclude varianta demisiei de la Corona Brașov: „Avem nevoie de niște clarificări“

La Corona Brașov se anunță schimbări majore, asta după ce Allen Coliban a pierdut alegerile pentru funcția de primar al Brașovului, în fața lui George Scripcaru. Adus la Corona de Allen Coliban, Alexandru Dedu, managerul Coronei, nu este agreat de Scripcaru, astfel că scaunul fostului șef al FRH se clatină serios.

Dedu se află în fruntea clubului Corona Brașov din septembrie 2022 când anunța că a semnat un contract pe trei ani cu un salariu lunar de 5.000 de euro.

Dedu se ține tare: „Să-mi fie teamă că mi-am făcut munca? Nu!“

Timp de aproximativ 15 minute, Dedu a ținut să enumere performanțele obținute de sportivii clubului: „Toate secțiile și-au îndeplinit obiectibele și chiar le-au depășit. Suntem singurul club din țară cu două echipe campioane (hochei și volei).Managerul Coronei spune că nu teme de o eventuală concediere și chiar face strategia pentru sezonul viitor.

„Eu știu un singur lucru, toți cei care sunt angajați sub orice formă într-o instituție, indiferent sub orice formă, trebuie să tragă pentru instituția respectivă, în orice condiții! Teamă? (râde). Mie, personal, nu îmi teamă decât de Dumnezeu. Am mai spus, m-a săturat să fiu modest. Ceea ce s-a întâmplat în acest sezon la Corona este ceva unic, este cel mai bun sezon din istoria sportivă a clubului. Să-mi fie teamă că mi-am făcut munca? Nu! Deloc! Ideea este că indiferent ce se va întâmpla, noi suntem aici să muncim și să ne facem datoria față de comunitate“ a reacționat Dedu.

Mai mult, managerul Coronei a ținut să se laude și cu performanțele din mandatele din fruntea FRH.  „Eu am mai trecut prin așa ceva în urmă cu câțiva ani. La bine toate lumea să bagă.

 » Citește toată știrea aici…