Gigi Becali a transferat înlocuitor pentru Florinel Coman! Fotbalistul cu care vrea să dea lovitura în Liga Campionilor va juca pe cealaltă parte: „Doar atacant dreapta”

Gigi Becali a transferat înlocuitorul perfect pentru Florinel Coman și a anunțat numele fotbalistului care îl poate ajuta să dea marea lovitură și să ajungă în Liga Campionilor. Totodată, patronul celor de la FCSB a dezvăluit că acesta va evolua doar pe poziția de atacant dreapta și a vorbit și despre transferurile pe care le-a

Gigi Becali a transferat înlocuitor pentru Florinel Coman! Fotbalistul cu care vrea să dea lovitura în Liga Campionilor va juca pe cealaltă parte: „Doar atacant dreapta”

Gigi Becali a transferat înlocuitorul perfect pentru Florinel Coman și a anunțat numele fotbalistului care îl poate ajuta să dea marea lovitură și să ajungă în Liga Campionilor.

Totodată, patronul celor de la FCSB a dezvăluit că acesta va evolua doar pe poziția de atacant dreapta și a vorbit și despre transferurile pe care le-a reușit în această vară.

Gigi Becali a transferat înlocuitor pentru Florinel Coman și este extrem de încântat

Gigi Becali a găsit înlocuitorul perfect pentru Florinel Coman și crede că fotbalistul pe care l-a adus la campioana României îl poate ajuta să ajungă în UEFA Champions League. Este vorba despre Marius Ștefănescu, jucător care a fost adus la FCSB în această vară, de la Sepsi Sf. Gheorghe.



„(n.r. la negocierile din luna mai cu Al-Duhail) Arabii au venit să negocieze, dar eu nu am acceptat aia, cu 3 milioane, cu 4, cutare. După, au zis că vor plăti clauza. Eu nu voiam, la momentul ăla, că mă interesa doar Liga Campionilor. Niciun ban nu mă interesa.

Acum, e tot așa, doar Liga Campionilor mă interesează, doar că am luat un jucător pe care o să-l vedeți, nu vreau să spun mai multe lucruri, Ștefănescu. Poate fi înlocuit Coman. Ștefănescu va juca numai și numai atacant în dreapta, atât”, a declarat Gigi Becali, pentru DigiSport.

Gigi Becali, mulțumit de transferurile făcute până acum

FCSB a reușit să cucerească titlul de campioană a României după o așteptare de 9 ani, iar Gigi Becali are planuri foarte mari pentru echipa pregătită de Elias Charalambous și Mihai Pintilii. Latifundiarul din Pipera își dorește ca echipa pe care o patronează să ajungă în UEFA Champions League și a făcut mai multe mutări pe piața transferurilor pentru ca acest lucru să fie realizabil.

Recent, Gigi Becali a declarat că este mulțumit de lotul pe care îl are și a dezvăluit care sunt jucătorii care ar putea surprinde în sezonul următor de Superliga României.

„Kiki va fi un mare câștig pentru FCSB.

 » Citește mai mult…