Nimeni nu a înțeles nimic din ce a decis Gazzetta dello Sport după România – Olanda!

Gazzetta dello Sport a avut o reacție pe care nu a înțeles-o nimeni după meciul România – Olanda 3-0, din optimile de finală ale EURO 2024. Naționala României a avut un duel de foc în optimi care s-a lăsat și cu accidentări grave încă din primele minute de joc. După ce Ianis Hagi și-a spart

Nimeni nu a înțeles nimic din ce a decis Gazzetta dello Sport după România – Olanda!

Gazzetta dello Sport a avut o reacție pe care nu a înțeles-o nimeni după meciul România – Olanda 3-0, din optimile de finală ale EURO 2024.

Naționala României a avut un duel de foc în optimi care s-a lăsat și cu accidentări grave încă din primele minute de joc. După ce Ianis Hagi și-a spart capul, a urmat o ciocnire violentă între Vasile Mogoș și Denzel Dumfries, la finalul căreia fundașul român a trebuie să fie schimbat. Chiar dacă a evoluat doar 32 de minute la EURO 2024, Gazzetta dello Sport l-a considerat pe Mogoș cel mai bun jucător din partida cu Olanda.

Presa italiană, reacție surprinzătoare la adresa lui Vasile Mogoș: „Pentru o rezervă, bun!”

Vasile Mogoș a fost titularizat în premieră la EURO 2024 în optimi cu Olanda. Fundașul român l-a înlocuit pe Nicușor Bancu, suspendat din cauza cumulului de cartonașe galbene, dar nu a rezistat pe teren decât 32 de minute. Jucătorul celor de la CFR Cluj s-a ciocnit violent cu Denzel Dumfries și nu a mai putut continua jocul.Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport i-au oferit distincția de cel mai bun jucător al României din partida cu Olanda jucătorului care a prins pe teren doar o treime din meci. Deși a jucat doar jumătate de oră, italienii l-au considerat cel mai bun tricolor de pe teren și i-au oferit nota 6 pentru prestația din optimi. Singurul jucător care a mai primit nota 6 a fost Drăgușin, în timp ce ceilalți tricolori au fost notați cu 5,5 sau 5, la finalul meciului.

„Joacă jumătate de oră și este cel mai bun din echipa României. Stă bine în teren, însă se accidentează. Pentru o rezervă, bun!”, au notat jurnaliștii italieni.

Cum a reacționat Vasile Mogoș după ciocnirea cu Denzel Dumfries

Fundașul celor de la CFR Cluj a fost titularizat în locul lui Nicușor Bancu, dar a fost protagonistul unui duel dur cu Denzel Dumfries, la capătul căruia a fost nevoie de intervenția medicilor. Jucătorul olandez l-a lovit dur cu umărul pe Mogoș,

 » Citește mai mult…