Reacția teribilă a jucătoarei care pățeşte aceeaşi nenorocire ca Simona Halep! ITIA e necruțătoare, iar sportiva anunță decizia pe care a luat-o imediat ce a aflat verdictul

Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis a suspendat-o provizoriu pe sportiva de 18 ani Nikola Bartunkova pentru încălcarea regulilor de antidoping. Sportiva din Cehia, aflată în aceeași situație în care s-a aflat și Simona Halep, susține că este nevinovată, că a fost atentă ce a consumat și nu știe cum respectiva substanță a intrat în

Reacția teribilă a jucătoarei care pățeşte aceeaşi nenorocire ca Simona Halep! ITIA e necruțătoare, iar sportiva anunță decizia pe care a luat-o imediat ce a aflat verdictul

Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis a suspendat-o provizoriu pe sportiva de 18 ani Nikola Bartunkova pentru încălcarea regulilor de antidoping.

Sportiva din Cehia, aflată în aceeași situație în care s-a aflat și Simona Halep, susține că este nevinovată, că a fost atentă ce a consumat și nu știe cum respectiva substanță a intrat în corpul ei.

Sportiva suspendată anunță decizia pe care a luat-o imediat ce a aflat verdictul

Nikola Bartunkova a fost suspendată provizoriu, începând cu 24 aprilie, după ce a fost depistată pozitiv cu trimetazidină, un modulator metabolic, folosit cu precădere de persoanele cu probleme cardiace.Substanță descoperită în corpul adolescentei din Cehia este complet interzisă, cea care nu avea niciun fel de recomandare medicală care să-i permită să folosească o astfel de substanță.

Bartunkova se declară de-a dreptul șocată de verdict și susține că nu știe cum a ajuns substanța în corpul său. Ea are la dispoziție acum doar câteva zile pentru a explica motivele pentru care rezultatul testelor a ieșit pozitiv.

”Sunt complet șocată de această situație. Mă simt nevinovată. Nu am consumat niciodată în mod intenționat o substanță interzisă, iar eu și echipa mea am fost întotdeauna foarte atenți cu ceea ce consum.

Investigăm toate posibilitățile prin care substanța interzisă ar fi putut intra în corpul meu și vom face tot posibilul ca suspendarea temporară să fie ridicată cât mai repede.

Am încredere că totul se va clarifica în curând. Nu voi mai oferi declarații în acest moment în legătură cu acest subiect”, a spus Nikola Bartunkova prin intermediul unui comunicat oficial.

Puștoaica din Cehia a făcut minuni anul trecut la Transylvania Open

Ana Bogdan, favorita 5 a turneului de la Cluj-Napoca,

 » Citește toată știrea aici…