Momentul în care Maria Sharapova a intrat peste Rafa Nadal! „Nu e ca și cum l-am invitat la o întâlnire!”

Fosta jucătoare rusă de tenis Maria Sharapova a rememorat momentul în care a dat buzna peste Rafael Nadal, recunoscut că nu e ca și cum i-ar fi cerut o întâlnire. Maria Sharapova, una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis din istorie, a avut emoții să-l abordeze pe Rafael Nadal și a dat buzna peste

Momentul în care Maria Sharapova a intrat peste Rafa Nadal! „Nu e ca și cum l-am invitat la o întâlnire!”

Fosta jucătoare rusă de tenis Maria Sharapova a rememorat momentul în care a dat buzna peste Rafael Nadal, recunoscut că nu e ca și cum i-ar fi cerut o întâlnire.

Maria Sharapova, una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis din istorie, a avut emoții să-l abordeze pe Rafael Nadal și a dat buzna peste el.

Maria Sharapova a realizat că a schimba câteva mingi cu Rafa Nadal nu e ca și cum l-ar fi invitat la o întâlnire

Momentul s-a consumat înaintea Mastersului de la Roma, din 2018, turneu organizat atât la masculin, cât și la feminin. Sharapova revenise se puțin timp în circuit, în urma suspendării pentru dopaj, și tocmai ajunsese la terenul de antrenament, înaintea primului meci de pe tabloul principal.Suspriza a fost imensă când a realizat că spaniolul Rafael Nadal, considerat „Regele zgurii”, își exersa ultimele lovituri înainte să plece spre vestiare.

„Am văzut că pe teren se antrena Rafa Nadal. Și i-am spus echipei mele că ar fi uimitor să mă duc la el să-i spun să schimbe câteva mingi cu mine.

Cei din echipa mea m-au îndemnat să mă duc să vorbesc cu el, deoarece nu este nimic în neregulă. Iar eu mi-am dat imediat că sunt o mulține de lucruri în neregulă să mă duc la Rafa”, a povestit Sharapova, râzând, potrivit Sports Keeda.

După ce a schimbat câteva mingi cu Nadal, Sharapova a eliminat-o pe Ashleigh Barty

Fosta jucătoare și-a mai amintit că principala ei problemă a fost ca Nadal să nu considere cererea ca find una nebunească. Însă a fost mult mai important pentru ea să-și realizeze una dintre marile dorințe, aceea de a schimba câteva mingi cu Rafael Nadal.

 » Citește toată știrea aici…