Lovitură spectaculoasă dată de Dinamo: simbolul revine la echipă! Ce rol va avea

Dinamo București a reușit să se salveze de la retrogradare în urma barajului disputat în fața celor de la Csikszereda, pe care l-a câștigat cu scorul general de 2-0. Acum, „câinii” pregătesc deja strategia pentru sezonul următor de Superliga României și au început să facă mai multe schimbări de lot dar și nivel de staff.

Lovitură spectaculoasă dată de Dinamo: simbolul revine la echipă! Ce rol va avea

Dinamo București a reușit să se salveze de la retrogradare în urma barajului disputat în fața celor de la Csikszereda, pe care l-a câștigat cu scorul general de 2-0.

Acum, „câinii” pregătesc deja strategia pentru sezonul următor de Superliga României și au început să facă mai multe schimbări de lot dar și nivel de staff. Astfel, conducerea clubului din „Ștefan cel Mare” a reușit să dea o lovitură spectaculoasă și să readucă unul dintre simbolurile clubului la echipă.

Dinamo București dă o lovitură importantă

Dinamo București va evolua în Superliga României și în sezonul următor, după ce a reușit să se salveze cu greu de la retrogradare. Trupa pregătită de Zeljko Kopic a anunțat mai multe schimbări în această vară, pentru a nu mai trece printr-o astfel de situație.Recent, conducerea clubului a ajuns la o înțelegere cu o legendă a „câinilor”, urmând să fie puse la punct ultimele detalii. Conform gsp.ro, Dinamo București a ajuns la o înțelegere cu Florentin Petre, care ar urma să fie secundul lui Zeljko Kopic. Fostul fotbalist s-a despărțit recent de CS Unirea Ungheni, echipă pe care a antrenat-o și a ajutat-o să promoveze în Liga a 2-a.

Această mutare era una necesară pentru Dinamo București, având în vedere că trei dintre colaboratorii croatului Kopic din sezonul trecut au fost dați afară. Este vorba despre secunzii Iulian Mihăescu, Marijo Tot și Sorin Colceag.

Nu este pentru prima oară când Florentin Petre este secund la Dinamo București. Ultima oară a stat pe banca bucureștenilor în 2015. Ca fotbalist, Florentin Petre a jucat 259 de meciuri pentru „câini”, în care a marcat 43 de goluri. Acesta are în palmares trei titluri, cinci Cupe ale României și o Supercupă cu formația din „Ștefan cel Mare”.

Florentin Petre se desparte de echipa pe care tocmai a promovat-o

Florentin Petre a reușit să o promoveze pe Unirea Ungheni în Liga a 2-a și s-a despărțit, la final stagiunii, de această grupare, pe cale amiabilă.

„CS Unirea Ungheni 2018 se desparte de antrenorul Florentin Petre.

 » Citește mai mult…