Gabriela Ruse a fost distrusă de Elena Rybakina în primul tur la Wimbledon! Românca a câștigat doar patru game-uri

Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse (152 WTA) nu a avut nicio șansă în primul tur la Wimbledon, câștigând doar patru game-uri în meciul cu Elena Rybakina. Gabriela Ruse este a patra româncă eliminată în primul tur la ediția din acest an de la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Șlem. Gabriela Ruse a fost

Gabriela Ruse a fost distrusă de Elena Rybakina în primul tur la Wimbledon! Românca a câștigat doar patru game-uri

Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse (152 WTA) nu a avut nicio șansă în primul tur la Wimbledon, câștigând doar patru game-uri în meciul cu Elena Rybakina.

Gabriela Ruse este a patra româncă eliminată în primul tur la ediția din acest an de la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Șlem.

Gabriela Ruse a fost distrusă de Elena Rybakina în primul tur la Wimbledon, câștigând doar patru game-uri

Ruse a fost jucătoarea de tenis din România cu misiunea cea mai dificilă în primul tur de la Wimbledon. Venită din calificări, ea a avut-o adversară pe kazaha Elena Rybakina, a patra favorită a competiției și învingătoare în 2022 pe iarba londoneză.

Meciul a durat 71 de minute și a început în nota de dominare a româncei. Ruse a deschis partida cu un break și s-a distanțat la 3-1, dar din acel moment pe teren a fost o singură jucătoare.
Elena Rybakina va juca în turul 2 la Wimbledon cu Laura Siegemund

Rybakina a câștigat nu mai puțin de nouă game-uri la rând. La 5-1 în setul secund, jucătoarea din Kazahstan a convertit în punct a doua minge de meci, pe serviciul lui Ruse. Următoarea adversară a campioanei din 2022 de la Wimbledon este germanca Laura Siegemund (72 WTA), care a trecut de ucraineanca Kateryna Baindl (184 WTA) cu 6-4, 6-1.

A fost al doilea duel direct, primul revenind tot Elenei. Rybakina s-a impus în 2022, în turul doi la Miami, cu 6-4, 7-5.

Ruse va continua la dublu, alături de ucraineanca Marta Kosyuk. Cele două le au adversare în runda de debut pe Giuliana Olmos (Mexic) și Alexandra Panova (Rusia), desemnate a 13-a pereche favorită la câștigarea turneului.

Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur la Wimbledonj de jucătoarea aflată pe locul 298 în lume

În prima zi de meciuri de pe tabloul principal de la Wimbledon,

 » Citește toată știrea aici…