Finalista Champions League din 2024, la un pas să vină la București pentru un meci de cinci stele! O super echipă din Bundesliga o va înfrunta cu siguranță pe Dinamo. Tot ce trebuie să știi despre tragerea la sorți din Liga Campionilor. SPECIAL

Dinamo se pregătește pentru o aventură de neuitat în Liga Campionilor, iar „dulăii” sunt siguri de faptul că în România va veni o echipă din Bundesliga, cel mai puternic campionat al Europei. Campioana României va pica în grupă cu câte o echipă din Danemarca, Franța, Germania, Ungaria și Polonia, deci spectacolul handbalistic este unul asigurat.

Finalista Champions League din 2024, la un pas să vină la București pentru un meci de cinci stele! O super echipă din Bundesliga o va înfrunta cu siguranță pe Dinamo. Tot ce trebuie să știi despre tragerea la sorți din Liga Campionilor. SPECIAL

Dinamo se pregătește pentru o aventură de neuitat în Liga Campionilor, iar „dulăii” sunt siguri de faptul că în România va veni o echipă din Bundesliga, cel mai puternic campionat al Europei.

Campioana României va pica în grupă cu câte o echipă din Danemarca, Franța, Germania, Ungaria și Polonia, deci spectacolul handbalistic este unul asigurat.

Dinamo, gata de Liga Campionilor la handbal masculin! Tot ce trebuie să știi despre tragerea la sorți

Dinamo își va afla pe 27 iunie (la Viena) adversarele din Liga Campionilor, pe care le va întâlni în Sala Polivalentă din București, dar și la Pitești. Cele două grupe vor conține câte opt formații.Cum Danemarca, Franța, Germania, Ungaria și Polonia au câte două reprezentante în cea mai importantă competiție europeană, devine clar, de exemplu, că ori Magdeburg, ori Fuchse Berlin vor înfrunta echipa din „Ștefan cel Mare”.

Iar noua echipă a lui Xavi Pascual, Veszprem, va da peste Dinamo, în cazul în care roș-albii nu o întâlnesc pe Pick Szeged. Prin urmare, sunt 50% șanse ca fostul selecționer al României să fie adversarul „dulăilor”, alături de care a fost în Final Four-ul European League.

Suporterii lui Dinamo se gândesc deja la posibilitatea de a face cel puțin patru deplasări în Europa, în condițiile în care își pot urmări echipa pe terenul Barcelonei. Catalanii au reușit să câștige ultima ediție de Liga Campionilor, după o finală palpitantă cu Aalborg. A fost ultimul meci al carierei pentru legendarul Mikkel Hansen.

Țările cu două echipe în Liga Campionilor la handbal masculin

  • Franța: PSG, Nantes
  • Germania: Magdeburg, Fuchse Berlin
  • Ungaria: Pick Szeged, Veszprem
  • Polonia: Kielce, Wisla Plock
  • Danemarca: Fredericia,

 » Citește toată știrea aici…