Drama prietenei Andreei Prisăcariu. Rebela tenisului feminin din România, gest din suflet pentru amica ei: „Dacă doriți să ajutați”

Prietena Andreei Prisăcariu trece prin momente grele, iar jucătoarea de tenis a transmis un mesaj de suflet pentru aceasta. Un puști de doar 17 ani traversează o perioadă extrem de dificilă, din moment ce este în comă la un spital din Iași. Drama pe care o trăiește prietena Andreei Prisăcariu: „Vă rog din suflet!” Catalogată

Drama prietenei Andreei Prisăcariu. Rebela tenisului feminin din România, gest din suflet pentru amica ei: „Dacă doriți să ajutați”

Prietena Andreei Prisăcariu trece prin momente grele, iar jucătoarea de tenis a transmis un mesaj de suflet pentru aceasta.

Un puști de doar 17 ani traversează o perioadă extrem de dificilă, din moment ce este în comă la un spital din Iași.

Drama pe care o trăiește prietena Andreei Prisăcariu: „Vă rog din suflet!”

Catalogată drept o veritabilă rebelă, Andreea Prisăcariu a arătat și partea de sensibilitate pe care o are într-o săptămână cu adevărat specială, la finalul căreia vom sărbători Paștele.

Andreea Prisăcariu cere și ea ajutorul pentru un băiat în vârstă de doar 17 ani, acesta având nevoie urgent de sânge. Arsurile de pe suprafața corpului sunt de 70%.

„Mesaj din partea unei prietene: dacă doriți să ajutați, detaliile sunt mai jos. Mulțumesc”, a scris Andreea Prisăcariu, pe rețelele de socializare.Aceasta a distribuit apoi mesajul prietenei care încearcă să-și salveze copilul. „Vă rog din suflet, am nevoie urgent de sânge pentru băiețelul meu de 17 ani care este în comă la spitalul Sfânta Maria din Iași, cu arsuri de 70% din suprafața corporală. Numele lui este Bogdaniuc Ionuț Alexandru, rog din suflet”.

Cum a reacționat Andreea Prisăcariu după titlul luat de FCSB: „Ca un cuțit în inimă!”

Un fan declarat al lui Dinamo, Andreea Prisăcariu a recunoscut că nu i-a picat deloc bine faptul că rivala FCSB a reușit să câștige campionatul după o pauză de nouă ani.

”Pentru o dinamovistă, întrebarea asta e ca un cuțit în inimă. Putea să ia oricine campionatul, în afară de ăștia. Pot să fiu și fair-play, au fost cei mai constanți”, a transmis Andreea Prisăcariu.

„Nu îmi fac planuri când e vorba de dragoste. Când o să fie momentul potrivit o să simt,

 » Citește toată știrea aici…