Doi câini pitbull au distrus un SUV. Ce era ascuns în motorul mașinii: „Nimeni nu mă credea”

Doi câini din rasa Pitbull au distrus un SUV marca Honda în orașul Jacksonville, din Florida, Statele Unite ale Americii. Imaginile au șocat pe toată lumea și au devenit virale pe internet. Ce era ascuns în motorul mașinii și ce a declarat proprietara, la scurt timp după ce a văzut înregistrările realizate de camerele de

Doi câini pitbull au distrus un SUV. Ce era ascuns în motorul mașinii: „Nimeni nu mă credea”

Doi câini din rasa Pitbull au distrus un SUV marca Honda în orașul Jacksonville, din Florida, Statele Unite ale Americii. Imaginile au șocat pe toată lumea și au devenit virale pe internet.

Ce era ascuns în motorul mașinii și ce a declarat proprietara, la scurt timp după ce a văzut înregistrările realizate de camerele de supraveghere din zonă. Atacul animalelor s-a produs la ora 03:00 dimineața.

Doi câini Pitbull au distrus un SUV marca Honda. Ce era ascuns în motorul mașinii: „Nimeni nu mă credea”

În luna martie a acestui an, într-o zi de joi, la ora 03:00 dimineața, pe străzile din orașul Jacksonville câteva camere de supraveghere au surprins o scenă halucinantă.O pisică aurie stătea lângă roata unui SUV marca Honda, moment în care a observat că doi câini din rasa Pitbull se îndreaptă spre ea. Terifiată de ce ar putea să pățească, pisica a intrat imediat sub mașină, după care a reușit să intre, cumva, sub capota autoturismului.

Însă, asta nu i-a oprit pe cei doi câini, care au simțit că pisica este în continuare acolo. Așa cum se poate vedea în înregistrarea video de AICI, cei doi câini din rasa Pitbull au distrus la propriu mașina în încercarea de a ajunge la pisică. Pe clip se poate vedea cum vehiculul este avariat grav și chiar mișcat din loc de forța celor două animale.

Având în vedere că totul s-a petrecut la ora 03:00 dimineața, nimeni nu a putut vedea scena live. Abia următoarea zi, când proprietara a ieșit din casă și și-a văzut mașina făcută praf, aceasta a analizat înregistrările camerelor de filmat din zonă. Astfel a aflat cine i-a distrus autoturismul marca Honda:

„În video îi puteți vedea pe amândoi trăgând de ea.

 » Citește toată știrea aici…