CTP și-a încălcat cuvântul în cazul nevaccinatului anti-COVID Novak Djokovic! Cum l-a obligat să treacă peste principiile de peste 50 de ani pe care le avea: „Și-a redus la tăcere propriul creier”

Cristian Tudor Popescu l-a boicotat mediatic în timpul pandemiei COVIV pe Novak Djokovic, după ce sârbul a refuzat din start să se vaccineze împotriva virusului care a bulversat lumea timp de doi ani! Acum, jurnalistul și-a călcat pe orgoliu și a comentat din nou prestațiile lui Novak Djokovic, publicând despre acesta un text pe Facebook

CTP și-a încălcat cuvântul în cazul nevaccinatului anti-COVID Novak Djokovic! Cum l-a obligat să treacă peste principiile de peste 50 de ani pe care le avea: „Și-a redus la tăcere propriul creier”

Cristian Tudor Popescu l-a boicotat mediatic în timpul pandemiei COVIV pe Novak Djokovic, după ce sârbul a refuzat din start să se vaccineze împotriva virusului care a bulversat lumea timp de doi ani!

Acum, jurnalistul și-a călcat pe orgoliu și a comentat din nou prestațiile lui Novak Djokovic, publicând despre acesta un text pe Facebook în stilu-i caracteristic.

CTP și-a încălcat cuvântul și a scris din nou despre nevaccinatul anti-COVID Novak Djokovic! Cum l-a determinat sârbul să treacă peste principiile pe care le avea de peste cinci decenii

Cristian Tudor Popescu și-a propus din timpul pandemiei de COVID să nu mai conteze în niciun fel performanțele lui Novak Djokovic, fiind siderat la acea vreme că sârbul refuza categoric să se vaccineze împotriva virsului asiatic.Până azi, când jurnalistul și-a călcat pe orgoliu și, impresionat de parcursul jucătorului de tenis din Serbia la Roland Garros, a publicat o postare pe rețelele de socializare în stilul său cunoscut.

„Lupta cu creierul.

E mult de când n-am mai scris despre un meci al lui Djoković. Comportamentul lui în încercarea de a juca fără vaccin la Australian Open în timpul pandemiei m-a afectat rău.

Acum însă, nu pot, pur și simplu nu pot să nu scriu. Ar fi și nedrept față de tenis să n-o fac.

De 3 zile încoace îl privesc pe Djoković cum cade de 5 ori și se ridică de 6. La 37 de ani. În fața unor adversari mai tineri cu cel puțin 10 ani.

Marele sârb mi-a contrazis percepțiile sedimentate în mai mult de jumătate de secol de viață în tenis. Aveam pretenția că știu, după cum arată și cum se mișcă jucătorii,

 » Citește toată știrea aici…