Comoara din tunel pe care a găsit-o un youtuber: a descoperit câteva mașini istorice abandonate!

Un youtuber a găsit o adevărată comoară într-un tunel, iar imaginile pe care le-a surprins au ajuns imediat virale în mediul online. Acesta a descoperit mai multe mașini istorice abandonate, iar valoarea lor poate fi insetimabilă. Printre automobilele descoperite se află și unele care nu au fost niciodată produse. Comoara din tunel pe care a

Comoara din tunel pe care a găsit-o un youtuber: a descoperit câteva mașini istorice abandonate!

Un youtuber a găsit o adevărată comoară într-un tunel, iar imaginile pe care le-a surprins au ajuns imediat virale în mediul online.

Acesta a descoperit mai multe mașini istorice abandonate, iar valoarea lor poate fi insetimabilă. Printre automobilele descoperite se află și unele care nu au fost niciodată produse.

Comoara din tunel pe care a găsit-o un youtuber

Youtuberul Tom Drives a făcut o descoperire impresionată, într-un tunel subteran, care aparține fostei fabrici British Leyland Motor Corporation, care a avut mărci istorice precum MG, Rover, Jaguar sau Land Rover.. Acesta a filmat mai multe automobile vechi, extrem de valoroase, unele care nu au mai fost lansate, iar videoclipul a ajuns imediat viral în mediul online.

Youtuberul a ajuns în aceste tuneluri și a descoperit mai multe modele care nu au văzut niciodată lumina zilei, cum ar fi Vanden Plas Princess 3L din 1968 sau Austin Healey 4000 GT din 1961. Totodată, acolo a descoperit și mai multe prototipuri ale unor mașini, care i-ar fascina pe pasionații de automobile.Tom Drives a realizat un videoclip complex, pe care l-a postat pe internet, în care a explicat povestea autovehiculelor în detaliu.

În imaginile surprinse se poate observa că foarte multe dintre mașinile pe care le-a descoperit sunt deteriorate și că trecerea timpului și-a pus vizibil amprenta asupra lor. Totodată, youtuberul a explicat că în anul 1978 a avut loc un mare incendiu care a afectat galeriile subterane în care au fost descoperite automobilele.

Cu toate acestea, automobilele care pot fi salvate și scoase la lumină pot reprezenta o importantă parte din istoria industriei auto.

British Leyland, un gigant cu un sfert de milion de angajați

Youtuberul Tom Drives a făcut importanta descoperire în galeriile aflate sub fosta fabrică British Leyland.

 » Citește toată știrea aici…